OTWARCIE SEZONU 2009 POZNAŃ
niestety dokumenty...a raczej ich brak uniemożliwiają mi takie przeloty...cóż...miłego latania!
				http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
			- 

Przemo_rene
- VIP Åšcigacz.pl
Czy jutro bedzie jakis spot na jednośladach w Poznaniu lub okolicy, ma być ładnie, przejechałbym się i zapoznał w miarę możliwości.

- 

nightracer
- Świeżak
- 

Krejzi.Mery
- Bywalec
- 

nightracer
- Świeżak
O której godzinie na torze? w czasie giełdy? z tego co wiem to na bramie nie chcą wpuszczać na motocyklach.

- 

nightracer
- Świeżak
Na tor wjedziesz bez problemu, jest chyba tylko opłata 10/15zł, ale nie jestem pewien.
Poza tym to jest impreza dla motocyklistów i dziwne by było jeśli by nas tam nie wpuszczali
				Poza tym to jest impreza dla motocyklistów i dziwne by było jeśli by nas tam nie wpuszczali

MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
			- 

sznajdi
- Bywalec
sznajdi.. ja jak mowilem ze dam znac to daje.. jestem w pozku przez najblizsze 2 tyg.. jak jakies latanie sie ktoi prosze dawac znac.. jak tylko bedzie czas to latam z wami.. bo checi nie brakuje.. pozdrawiam

- 

Leg1oN
- VIP Åšcigacz.pl
hehehe a ja mam swoje 2 koła  silnik dokupię eeee.... jak się znajdzie okazja.... hahahaha
 silnik dokupiÄ™ eeee.... jak siÄ™ znajdzie okazja.... hahahaha 
Etsy  (otwórz link)
			- 

Krejzi.Mery
- Bywalec
Muszę Wam się pochwalić  

Marcin zajÄ…Å‚ 16 miejsce w Rookie 600 (nr startowy 29). Najlepszy czas: 1,49 minuty.
Następna runda - Brno, Czechy. Teraz nic innego nam nie pozostało jak szukanie sponsora 
P.s. Mc Fly, miałeś być. Co się stało, że Ciebie nie było?

Marcin zajÄ…Å‚ 16 miejsce w Rookie 600 (nr startowy 29). Najlepszy czas: 1,49 minuty.
Następna runda - Brno, Czechy. Teraz nic innego nam nie pozostało jak szukanie sponsora

P.s. Mc Fly, miałeś być. Co się stało, że Ciebie nie było?
- Załączniki
- 
		- DAWCA.JPG (40.96 KiB) PrzeglÄ…dane 3175 razy

- Młoda :))
- Świeżak
LegioN, jak tylko będę mógł polatać to napiszę, bo jestem teraz trochę zawalony przygotowaniami do ślubu.
Młoda pogratuluj Marcinowi Powodzenia w kolejnych rundach!
  Powodzenia w kolejnych rundach!
				Młoda pogratuluj Marcinowi
 Powodzenia w kolejnych rundach!
  Powodzenia w kolejnych rundach!MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
			- 

sznajdi
- Bywalec
- Świeżak
Siema Wszystkim Dawca moje gratulacje   Jestem pod wrazeniem Nastepnym razem dajcie jakos znac
  Jestem pod wrazeniem Nastepnym razem dajcie jakos znac   to podlecimy Pozdrawiam
to podlecimy Pozdrawiam
				 Jestem pod wrazeniem Nastepnym razem dajcie jakos znac
  Jestem pod wrazeniem Nastepnym razem dajcie jakos znac   to podlecimy Pozdrawiam
to podlecimy PozdrawiamSuzuki GSX
			- Pershing.600
- Świeżak
Taaa.. Peja...  

Jeżeli ktoś ma ochotę to dzisiaj są treningi na torze Poznań. Zaczynają się, o ile się nie mylę, o 15:00. Ja jadę na 16:15, czyli od razu po skończeniu pracy. Trwają do 18:00. Ktoś chętny?

Jeżeli ktoś ma ochotę to dzisiaj są treningi na torze Poznań. Zaczynają się, o ile się nie mylę, o 15:00. Ja jadę na 16:15, czyli od razu po skończeniu pracy. Trwają do 18:00. Ktoś chętny?

- Świeżak
no mnie ciagle namawia do przyjechania na trening kumpel ktory tez sie lata w rookie600.. szymon warszczynski.. a jak wyglada wjazd dla ludzi z poza aw? jakie to sa koszty? itp?

- Załączniki
- 
		- szymon_warszczynski.jpg (139.44 KiB) PrzeglÄ…dane 3115 razy

- 

Leg1oN
- VIP Åšcigacz.pl
 ładnie wygląda ten 21
 ładnie wygląda ten 21  hihi
 hihi
Wjazd na tor, żeby popatrzeć na treningi nic nie kosztuje. Wystarczy trochę chęci
 Chyba, że chcesz wjechać na tor polatać?
 Chyba, że chcesz wjechać na tor polatać?  to płaci się 100,00 PLN za trening o ile nie jesteś członkiem Automobilklubu Wielkopolskiego. A jak jesteś członkiem, to uprawnia Cię to do 50% - owej zniżki.
 to płaci się 100,00 PLN za trening o ile nie jesteś członkiem Automobilklubu Wielkopolskiego. A jak jesteś członkiem, to uprawnia Cię to do 50% - owej zniżki. 
P.s. Peja górą hehehehhehe

- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości