Coś za +- 4000zł, koniecznie na raty,
• Strona 2 z 2 • 1, 2
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&i ... act_form_a
myśle o tym sprzęcie, tym bardziej że na miejscu mam, jutro podjade i zobacze co i jak bo ogólnie bardzo mi sie to derbi spodobało.
myśle o tym sprzęcie, tym bardziej że na miejscu mam, jutro podjade i zobacze co i jak bo ogólnie bardzo mi sie to derbi spodobało.
- tswcrew
- Świeżak
wikples na to nie ma jakiś zależności możesz dac na moto 20k a też sie rozwali niestety w polsce każdy kombinuje np spawane ramy a nikt się nie przejmuje tym ze ktoś może przez to zginąć ;/ a tu może dac nie całe 3k i smigać długo lub krótko choć rozsądek każe wybrac to 2
nie jest to jakiś majątek wiec lepsze to niż chinskie padło

-
laser - Bywalec
z tego samego założenia wychodze właśnie.
A że nie robie stuntów, nie jeżdże raczej po bezdrożach to myśle (a raczej modle się) że wytrzyma.
Nic tam, jutro kontaktuje sie z właścicielem i lece w pracy o zaświadczenie o zarobkach
A że nie robie stuntów, nie jeżdże raczej po bezdrożach to myśle (a raczej modle się) że wytrzyma.
Nic tam, jutro kontaktuje sie z właścicielem i lece w pracy o zaświadczenie o zarobkach

- tswcrew
- Świeżak
prosze jeszcze o "eksperckie oko" na tą aukcję :
http://www.allegro.pl/item638382773.html
Bo mi tutaj sprzęcik troszkę za ładnie wygląda jak na "zadbany" a w sumie kolega były posiadacz tego modelu zachwala.
http://www.allegro.pl/item638382773.html
Bo mi tutaj sprzęcik troszkę za ładnie wygląda jak na "zadbany" a w sumie kolega były posiadacz tego modelu zachwala.
- tswcrew
- Świeżak
tswcrew napisał(a):czemu automat mnie denerwuje ? bo jak jade 20kmh przy skrzyżowaniu i zapala się zielone a samochody ruszają to ja mam wtedy przyśpieszenie jak u krowy w ciąży i to skaczącej przez płotki, a tak sobie pierdykne redukcję i zawsze troszkę więcej mocy jest.
a teraz serio - znacie jakies konkretne komisy w Łodzi ?
kup wydech sportowy wariator sportowy i sprzegło zamontuj stożek(i zobaczysz jak bedzie ci smigał) na koncu cylinder 70
- siw3x
- Świeżak
Tak tylko wiesz jak się wszystko przeciąża, rama nie jest przystosowana do takiego wysiłku, ze skutera nie zrobisz ścigacza. Skuter to typowy pojazd do przemieszczania się z A do B, a nie do zapie... 100km/h.
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
nie pracujcie na umowę-zlecenie...
nigdzie, dosłownie nigdzienie dostaniecie porządnego kredytu.
Jedyna nadzieja w kredycie otomoto
teraz tylko pytanie co batć... wielkość mnie pierdzieli, ma jeździć i sie nie psuć, ze szpanu wyrosłem już dawno.
co sądzicie o derbi ogólnie ? ja tej marki nie znam i nie wiem jak z częściami do tego.
nigdzie, dosłownie nigdzienie dostaniecie porządnego kredytu.
Jedyna nadzieja w kredycie otomoto

co sądzicie o derbi ogólnie ? ja tej marki nie znam i nie wiem jak z częściami do tego.
- tswcrew
- Świeżak
poszukaj cpoi supermoto
naprawde fajna maszynka z silnikiem am6 lekko przerobionym przez cpi
. co do rometa to dobrze smigaja 2 sezony spokojnie wyjezdzic mozna bez problemow pozniejjak sie nie dbalo wychodza pewne rzeczy. ale jak juz ktos powiedzial jak sie dba tak sie ma.

-
Kubix162 - Świeżak
hmm za 4tys to ja bym kupił jakis skuter MARKOWy nie chinski koledzy pokupowali chinczyki i ledwo maja najechane 10tys a juz sie sypie wał i reszta
-
andrzej551 - Bywalec
Honda HM 50ccm
Sam dojezdzam takim do pracy miesiecznie jakies 500km i uwazam, ze jest extra.
W wersji supermoto z kolami 16" i przelotowa koncowka jest wystarczajaco glosny aby uratowac zycie
Poza tym to najlepsze enduro w tej klasie chyba chociaz moj egzemplarz z 2004 roku deczko wiecej moze kosztowac niz 4tys.
Silnik AM6 wiec czesci do wyboru ile chcesz...

Sam dojezdzam takim do pracy miesiecznie jakies 500km i uwazam, ze jest extra.
W wersji supermoto z kolami 16" i przelotowa koncowka jest wystarczajaco glosny aby uratowac zycie

Poza tym to najlepsze enduro w tej klasie chyba chociaz moj egzemplarz z 2004 roku deczko wiecej moze kosztowac niz 4tys.
Silnik AM6 wiec czesci do wyboru ile chcesz...
- japu
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm