Zobacz wÄ…tek - Pytanie o SUZUKI GSX-R 600 27-konnÄ…
NAS Analytics TAG

Pytanie o SUZUKI GSX-R 600 27-konnÄ…

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Postprzez LukasBST » 17/5/2009, 12:42

Hehe moj srad ma w dowodzie i karcie pojazdu wpisane 25kW,myslicie ze jak wejda te ograniczenia odnosnie mocy to da rade na tym cos zarobic? :D Z gory mowie ze to zaden walek takie papiery poprostu odebralem w wydziale komunikacji i po paru dniach dopiero zobaczylem ze zrobili blad.

Obrazek (otwórz link)
Sracz 600
LukasBST
Świeżak

Postprzez prelude1 » 18/5/2009, 22:18

ja ciez pier... jak czytam ten watek i pomysle ,ze calkiem niedawno was pytalem o rade w sprawie moturow to sie zaczynam powaznie martwic! :D :D
prelude1
Świeżak

Postprzez tomu1ss » 19/5/2009, 15:48

bardzo mi sie podoba zx6r z 96r bo jest w kolorze zielonym a ja ten kolor uwielbiam a inne Kawy slabsze np gpz sa o wiele brzydsze. Jednak na pierwsze moto to cos w granicy 100KM to jednak przesada wiec pomyslalem o zdlawieniu chociaz do 60KM. Mysle ze da sie to zrobic nawet prostym sposobem nawet blokujac np na przepustnicy zeby manetka sie wiecej nie odkrecala np do 6 tys obrotow przy takich obrotach napewno nie bedzie mial wiecej niz 50KM wiec teoretyczne powinien byc wcale nie bardziej niebezpieczny od XJ'a;) Ale to sa tylko takie teoretyczne zalozenia. Brat mnie namawia na cos slabszego zeby zlapac wprawy ale zielone zx6r bardzo mi sie podoba i nie wiem co z tym fantem zrobic..

Moze ma ktos chociaz odrobine odemnie wiecej pojecia i powie czy takie dzialanie ma sens? Brat mowi ze silnik sie rozpadnie bo silnik wysokoobrotowy to powinien ciagle na wysokich obrotach pracowac z czym ja sie nie zgadzam ale moge sie mylic..
tomu1ss
Świeżak

Postprzez Ciechan666 » 19/5/2009, 17:58

Skoro podoba Ci się ninja, to czemu nie kupisz 250-tki? Nic nie musisz dławić. A ze sportem będziesz miał tak, że motocykl, który powinien mieć 100 czy też 110 koni ma też swoją masę. Jak go zdławisz do 30 KM, to Ci będzie jeździł gorzej niż wspomniana 250-tka, bo po prostu jest za ciężki.

A co wysokich obrotów.... motocykl aż się prosi, żeby go wyżej kręcić, bo wtedy dopiero ożywa... :-)
Ciechan666
Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości

na górê