Amortyzator skrętu
• Strona 1 z 1
Amortyzator skrętu
Witam. Czy może mi ktoś wyjaśnić jak ustawia się amortyzator skrętu do stylu jazdy. Zazwyczaj mają one od 7 do kilkunastu stopni regulacji od pozycji SOFT do pozycji HARD. Podczaj jakiej jazdy ustawiam na soft, a podczaj jakiej na hard? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
-
krzybiel - Świeżak
To dosyć oczywiste. Do lajtowej jazdy po miastku, gdziel iczy się zwrotność i łatwoś manewrowania ustawiasz na soft (na tyle soft na ile nie sprawia ci problemu lekkie poruszanie kierą) na traski dalsze polecam ustawienie pośrednie z lekką przewagą w stronę Hard. Na naprawdę ostre popylanie w stylu motoGP;) tylko hard ale też pod swoje odczucie. Całkowicie na Hard to tylko na tor się ustawia a i to nie zawsze.
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
nie no tak po stylu Twych odpowiedzi...ksywie to coś mi świtało...nie będzie buzi i głaskać też się nie bedziemy...po prostu rozmawiajmy normalnie a nie...bzdura, gówno prawda, shit wiesz...troszkę konstruktywizmu, przecież nie mówię i nie pisze, że wiem wszystko-jeśli wiesz więcej to się tym ew. podziel a nie..jeszcze nie załadował a już chce strzelać...co Ty...Chuck Norris jesteś?:)
brak opisu...
-
Zadałem proste pytanie dla kogoś, kto jeździł z amortyzatorem skrętu i zamiast dostać odpowiedź, kolesie THRILLCO i EVIL kłócą się ze sobą. Panowie, spotkajcie się i pogadajcie, a jak nie znacie odpowiedzi na moje pytanie to przejdzcie na forum o plotkach, a nie o jednośladach! PACE
)

ZulusRacingTeam
-
krzybiel - Świeżak
No, Qwa nie wytrzyma...napisałem Ci co i jak, a że jeden kolo wali teksta "bzdura" co jest zajebiście konstruktywne, to może jednak nie naskakuj na mnie. Co wiecej-ową bzdurą wg. Evila okazało się, że nie na wszystkie lub nie zawsze na tor ustawia się na max. Hej-wybierasz się na tor???Jak tak-to na pewno tam ktoś Ci lepiej doradzi, więc nie naskakuj na mnie OK!?
brak opisu...
-
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości