Warszawskie spoty, zloty, doskonalenie jazdy itp
Niech mi ktoś pożyczy podnóżek to przewiozę ;P hornet w końcu wygodny jest ;P Eskortę można zrobić i troszkę poodpierdalać na mieście żeby dziewczynka radochę miała
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
niesiob napisał(a):Witam. Mam nietypową sprawę - koleżanka koleżanki w sobotę 23maja będzie miała wieczór panieński, a ponieważ zawsze marzyła o motocyklu to dziewczyny zaplanowały jej jako prezent przejazd motocyklem. Gdzieś z ursynowa do centrum. Ja akurat nie mogę bo sam lecę na jakąś imprezę. Czy ktoś z Was miał by ochotę?? Myślę że jakieś drobne (rozsądne) wynagrodzenie wchodzi w grę.
nie pytajcie czy dziewczyna jest ładna nie wiem. podobno niebrzydka
A, no i ona nie ma kasku więc i to trzeba by jej zapewnić.
niesiob nie ma problemu bywałem już na takich imprach kiedyś wiozłem z kolegami kilka dziewcząt z imprezy panieńskiej... Jeśli moja erłanka będzie sie podobała to nie ma problemu serio pisze i ja. hej
-
YZF R1 - Moderator
Więc tak - plan mojej koleżanki(justyny) jest taki żeby podjechać pod tą dziewczynkę pod blok(świadkowa-justyna - też by chciała podjechać - czyli mamy już 2 plecaczki więc i 2 kierowców by się przydało), tamta(kasia) wtedy zejdzie na dół i dozna szoku widząc rycerzy na lśniących rumakach. Dowiedziałem się że ta koleżanka-kasia jest taka nieco większa- szczególnie w górnych rejonach lubianych przez facetów javascript:emoticon(':shock:'). rozmiar głowy i kurtki MNIEJ WIĘCEJ powinienem uzyskać w tym tygodniu. poniżej zdjęcie kasi.
A, no i bardzo bym prosił o zdecydowanie się do końca tygodnia na 100% czy i kto będzie chętny. wiecie że jak w ostatniej chwili odmówicie to będzie trochę kiszka, no i wtedy ja będę świecić oczami przed justynką...
i jeszcze jedno- kasia pewnie nie jechała wcześniej moto więc będzie jej się należał wykład dotyczący zachowania pasażera.
natomiast jeśli chodzi o justynę-jest szczuplutka i nie wysoka
A, no i bardzo bym prosił o zdecydowanie się do końca tygodnia na 100% czy i kto będzie chętny. wiecie że jak w ostatniej chwili odmówicie to będzie trochę kiszka, no i wtedy ja będę świecić oczami przed justynką...
i jeszcze jedno- kasia pewnie nie jechała wcześniej moto więc będzie jej się należał wykład dotyczący zachowania pasażera.
natomiast jeśli chodzi o justynę-jest szczuplutka i nie wysoka
- Załączniki
-
- kat.jpeg (42.63 KiB) Przeglądane 2780 razy
- niesiob
- Świeżak
Widzę ze zdjęcia że S'ka (kask) powinien pasować.
Warto ustalić miejsce i godzinę zbiórki i oficjalnie je tu podać, z tamtego miejsca moglibyśmy, już całą ekipą, udalibyśmy się prosto pod blok Pani Kasi, podjeżdżając po cichutku
Warto ustalić miejsce i godzinę zbiórki i oficjalnie je tu podać, z tamtego miejsca moglibyśmy, już całą ekipą, udalibyśmy się prosto pod blok Pani Kasi, podjeżdżając po cichutku
-
MaRRiusz - Świeżak
Piluch napisał(a):Ja do eskorty też się chetnie pisze.... aaaa no i na wieczorze panieńskiem tez mogę zostać jak będzię taka potrzeba
Zatańczymy na stole dla dziewczyn
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
ja też będę - dajcie znać co i jak
mam 2 kask xl - ale kawałek można polecieć
mam 2 kask xl - ale kawałek można polecieć
www.WawaMotoSquad.com | | There is no better way to fly!!
-
Fenix - Świeżak
do eskorty to i ja bym sie pisał - ustalcie miejscowke zbiorki to postaram sie podjechac - kurde w sierpniu sie hajtam i moj plecaczek moze sobie cos "ubzdurac" wiecie jak to jest, a do sieprnia juz tuz tuz i umowy podpisane juz:-).
Ale krótka przejazdzka pewnie jest wytlumaczalna...oby mam fazera - wiec w miare wygodne jest.
Swoja droga znacie moze jakiegos fajnego DJ - tylko ludzkiego zaden havy metal etc.
Ale krótka przejazdzka pewnie jest wytlumaczalna...oby mam fazera - wiec w miare wygodne jest.
Swoja droga znacie moze jakiegos fajnego DJ - tylko ludzkiego zaden havy metal etc.
Yamaha Fazer 600 '07
-
Grzeszyn - Świeżak
-
bast - Bywalec
-
bast - Bywalec
YZF R1 napisał(a):niesiob nie ma problemu bywałem już na takich imprach kiedyś wiozłem z kolegami kilka dziewcząt z imprezy panieńskiej... Jeśli moja erłanka będzie sie podobała to nie ma problemu serio pisze i ja. hej
heheh - ej no - a zapomniales o mnie? Ja tez sie pisze - 954 w końcu ładna jest - i kask drugi mam
i mogę o jachtach porozmawiać, hehe
- losiak
- Świeżak
dzieki za przejazdzke panowie, do nastepnej. Ale musz esobie jakies naklejki mocy zaczepic bo mi troche brakuje
-
bast - Bywalec
Spoko Bast, na turystyczne latanie wystarcza Ja tez dziekuje za przejazdzke bylo naprawde spoko, ale jak wrocilem to mi przyszlo do glowy ze przy nastepnym razie, warto by bylo sie wybrac w jakies bardziej konkretne miejsce typu pub, kawiarnia czy inne ustrojstwo.
Nie ma nic piekniejszego niz dwa kola i jeden slad...
Yamaha YZF 600 Thundercat
Yamaha YZF 600 Thundercat
-
Taser - Bywalec
niesiob załóż nowy temat bo on tu zginie juz sie chłopaki umawiają na latanie po wawie i zaraz będzie kilka stron dalej.... zamieść nowy temat ja biorę jedna laskę na 100% zrobimy listę tak będzie najlepiej. aaaa i zdjęcia Dżasty zapodaj...
spoko Łosiu miałem dzwonić w tej kwestii wiem ze ty kobietom to pomocny jesteś
spoko Łosiu miałem dzwonić w tej kwestii wiem ze ty kobietom to pomocny jesteś
-
YZF R1 - Moderator
- waligrucha
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe