Problem
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
moze jednak ktos bylby na tyle obeznany, zeby mi cos pomoc?
wymienilem swiece, filtr paliwa, wyczyscilem filtr powietrza i gaznik. kupilem nowa swiece no i dzisiaj wymienilem wentylator wariatora (w poprzednim pekla gwiazdka i sie wyrobil) a mimo to skuter nadal gasnie pow. .40-45km/h
dzisiaj po tym jak mi zgasl chcialem odpalic go z kopniaka, ktory byl zablokowany. wyglada mi to na zle smarowanie tloka, tylko co moze byc tego przyczyna?
dodatkowo zauwazylem, ze rzyga mi paliwem do filtra poowietrza.
wymienilem swiece, filtr paliwa, wyczyscilem filtr powietrza i gaznik. kupilem nowa swiece no i dzisiaj wymienilem wentylator wariatora (w poprzednim pekla gwiazdka i sie wyrobil) a mimo to skuter nadal gasnie pow. .40-45km/h
dzisiaj po tym jak mi zgasl chcialem odpalic go z kopniaka, ktory byl zablokowany. wyglada mi to na zle smarowanie tloka, tylko co moze byc tego przyczyna?
dodatkowo zauwazylem, ze rzyga mi paliwem do filtra poowietrza.
herbatkowy napisał(a):To wazne, motocykl to nie jest 100koni i plastiki, to cos wiecej. 100koni + plastiki staje sie motocyklem dopiero wtedy, gdy wsiadzie na niego zapalony i zakochany MŁODY CHŁOPAK, ktory z czasem staje sie motocyklista.
-
emils - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Motorowery do 50 ccm