Zablokowane koło Keeway Hurricane
• Strona 1 z 1
Zablokowane koło Keeway Hurricane
Witam ,mam problem ponieważ posiadam Keeway Hurricane I gry jechałem wraz z kolegą 20km/h bo konczył sie asfalt nagle zablokowało mi się tylnie koło ,wogóle nie mogę go ruszyć ,nie wiem co się stało ? Czy to wina hamulca ,bo cięzko chodzi , skuter jest jeszcze na gwarancji ale chciałbym sie dowiedzieć co mogło się stać
- Rabel99
- Świeżak
ja mam bębnowe ,chyba pękła lub zablokowała się linka hamulcowa bo część przy kole sie nie ruszaKiper2009 napisał(a):a jakie masz hamulce z tyłu? bo jak tarczówki to musisz zakupić sobie nowe szczęki hamulcowe...
- Rabel99
- Świeżak
Na pewno nie jest to zatarty silnik. Sprawdź hamulec czy nic w bębnie nie strzeliło.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
- Kamilgostyn
- Świeżak
Hahahah kto CI tak nawkręcał ? Przyjedź do mnie zrobie za 500 i z tych pięciuset 450 będę miał dla siebie.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
W skuterze nie ma skrzyni biegów tylko jest mechanizm bez stopniowy. Mogło coś paści w przekładni, lub coś z hamulcem bardziej to prawdopodobne jak mówisz że ciężko chodzi klamka. Tam jest chyba bęben to coś się musiało zablokować w nim.
Aprilia Rs | | http://www.youtube.com/watch?v=3GgF6j-AGWc | | Sprzedam: zębatke przód 12 zębów, i dysze 85 i 63 Dell`orto SHA, PHBG, PHBD (pisać na GG)
-
gallanonim92 - Świeżak
a moze masz po prostu rozregulowany beben (regulacja jest taka srubka na koncu linki)
albo moga tez byc walniete zebatki w przekladni koncowej (miedzy sprzeglem a kolem)
albo moga tez byc walniete zebatki w przekladni koncowej (miedzy sprzeglem a kolem)

Peugeot Vivacity -> '06 Kawasaki Ninja 250

-
SHVAYA - Bywalec
idz do mechanika, nie do serwisu bo tam ci wymysla tyle problemow, ze bys musial zmienic pol moto, jesli chodzi o 50ccm to serwisy nie sa super sa wyjatki ale ogolnie to jest dobrze jak kiwasz glowa i zgadzasz sie na wszystko, a jak podwarzysz jakas decyzje to krzywo spojrza i zgnoja ( moze to tylko moje zle doswiadczenia z serwisami, na szczescie mam juz "swojego" znajomego mechanika )
- talta
- Mieszkaniec forum
Co Ty masz dwie lewe ręce, popatrz na ten hamulec najpierw...
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
- Piter_Stunter
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości