Suzuki gsx Inazuma 750
• Strona 1 z 1
Suzuki gsx Inazuma 750
Witam mam taki problem
Przy przekreceniu kluczyka powina zapalic sie kontrolka oleju u jak sie właczy to powinna zgasnac
A umnie wcale sie nie zapala
I mam pytanko czy tak musi byc czy mam czujnik walniety i jak sprawdzic czy czujnik jest dobry
Pozdo
Przy przekreceniu kluczyka powina zapalic sie kontrolka oleju u jak sie właczy to powinna zgasnac
A umnie wcale sie nie zapala
I mam pytanko czy tak musi byc czy mam czujnik walniety i jak sprawdzic czy czujnik jest dobry
Pozdo
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
Miałem glebe i pokrywa mi zmsowała czujnik to sie paliło ale jak kupiłem nowy dekiel to wszystko jest tak samo ze sie nie włacza
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
kadr napisałeś jakieś masło maślane.
Czujnik nada wykręcić i prześwietlić zwykłym multimetrem czy jest przejście na masę.Jeśli nie to znaczy że czujnik jest walnięty
Czujnik nada wykręcić i prześwietlić zwykłym multimetrem czy jest przejście na masę.Jeśli nie to znaczy że czujnik jest walnięty
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości