Zabawa
• Strona 2 z 2 • 1, 2
asz, niestety to nie ja
Tez myslalem o wygenerowaniu drugiego konta nie adminowego i pobawieniu sie w glupia blond nastkę, ale mi przeszlo z powodu braku czasu
Poza tym mam alibi, podpisany o 19 protkol z iloscia godzin spedzonych u klienta, niewykonalne jest fizycznie zebym zdazyl dojechac i pisac, a komputer mialem w domu i caly czas mialem na nim wlaczonego NSa wiec moi steam-friends ze scigacza widzieli ze jestem snooze ale in-game/mod

Poza tym mam alibi, podpisany o 19 protkol z iloscia godzin spedzonych u klienta, niewykonalne jest fizycznie zebym zdazyl dojechac i pisac, a komputer mialem w domu i caly czas mialem na nim wlaczonego NSa wiec moi steam-friends ze scigacza widzieli ze jestem snooze ale in-game/mod
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
- fandzoilisz
- Bywalec
Siem odpierdolta od mojego tricku, w BDG miałem gorączkę i brałem Gripexa to byłem niepoczytalny i nie wiedziałem co mówię.
A tak BTW to ten trick wykonuję z ładną dziewoją i zazdrościcie tego....
Chamstwo !

Chamstwo !

Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
samobój

Szafa napisał(a):Winny się tłumaczy ....
Szafa napisał(a):Siem odpierdolta od mojego tricku, w BDG miałem gorączkę i brałem Gripexa to byłem niepoczytalny i nie wiedziałem co mówię.
Chamstwo !![]()
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
"Jedzie babcia na motorze, i se wali konia w worze"
Nie wiem czy smieszy was to haslo, w zasadzie nie wiem czy smieszy mnie, ale swojego czasu w podstawowce, przez to haslo dostalem okolo 5 uwag, bo dopadala mnie furia smiechu.
Nie wiem czy smieszy was to haslo, w zasadzie nie wiem czy smieszy mnie, ale swojego czasu w podstawowce, przez to haslo dostalem okolo 5 uwag, bo dopadala mnie furia smiechu.
Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
Zapewniam cie, ze tylko to sie wtedy liczylo. Babka odpalala nam film na przyrodzie, byla scena jak kamera leci na niebo, a my wkladalismy glowy do plecakow i totalna euforia, kumasz? Chociaz nie, pewnie nie kumasz
Smialismy sie z chmur 

Na końcu będziemy pamiętać nie słowa naszych wrogów, ale milczenie naszych przyjaciół.
-
herbatkowy - Bywalec
melvin napisał(a):bez sensu...
Jak lokata
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
-
sepo - VIP Ścigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2