Derbi GPR 50ccm <-- problem z czesciomi ?
• Strona 1 z 1
Derbi GPR 50ccm <-- problem z czesciomi ?
witam
mam zaiar kupic derbi gpr... albo aprilie rs czy yamahae tzr ale chodzi oto czy to prawda ze problem jest z czesciami do Derbi GPR ?
czy tak samo jak. np do yamahy czy aprilki...
mam zaiar kupic derbi gpr... albo aprilie rs czy yamahae tzr ale chodzi oto czy to prawda ze problem jest z czesciami do Derbi GPR ?
czy tak samo jak. np do yamahy czy aprilki...
- adrian042
- Świeżak
To nie prawda że jest problem z częściami. Jest o nie równo łatwo jak do Aprili czy Yamahy.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
A z resztą wiele części, nawet z obudowy pasuje od nowej Aprili Rs 50 do nowego Derbi GPR 50. Tylko nie wiem jak jest z tymi apkami od 2007 wzwyż, bo tam jakiś inny silnik jest, ale np. wydech jest ten sam. Ja w swojej apce z 2007 roku tarcze hamulcowe mam Derbi i nawet nie wiem czy na skrzyni biegów nie mam Derbi napisane o ile dobrze pamiętam, albo na silniku.
-
Łukasz_15* - Świeżak
Jak się chce to się bez problemu znajdzie. Ja też mam apke rocznik '07 i problem z częściami jest tylko jeśli chodzi o owiewki i takie duperele. Znam gościa, który sprowadza uszkodzone apki i Derbi i sprzedaje na części na allegro.
-
Łukasz_15* - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm