!!!
• Strona 1 z 1
!!!
Witam
mam "mały" problem:( coś przytkało mi przepływ paliwa w kawasaki ZXR750H niestety nie wyłączyłem od razu zapłonu i nagle wszystko padło. sprawdzałem pompę działa padło coś z elektroniki wie ktoś może co by to ewentualnie mogło być? i czy miałby ktoś serwisówke i mógłby mi przesłać byłbym wdzięczny. pozdrawiam!!
mam "mały" problem:( coś przytkało mi przepływ paliwa w kawasaki ZXR750H niestety nie wyłączyłem od razu zapłonu i nagle wszystko padło. sprawdzałem pompę działa padło coś z elektroniki wie ktoś może co by to ewentualnie mogło być? i czy miałby ktoś serwisówke i mógłby mi przesłać byłbym wdzięczny. pozdrawiam!!
- *M*A*T*I*
- Świeżak
Pierwszy post i pierwsze ostrzeżenie dostaniesz ! Pomyśl dlaczego 

CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
Stary tutaj ludzie się wkurzają jak wchodzą tam gdzie nie trzeba. Widzi taki posta myśli że to jakieś extra laski wchodzi a tutaj tylko pytanie o gasnący motocykl w dziale mechanika motocyklowa. Na przyszłość napisz w temacie tak pokrótce czego dotyczy żeby ludzie nie musielie nadaremno klikać myszke
a wracając do Twojego posta odnośnie serwisówek jest osobny dział na tym forum gdzie na pewno znajdziesz dla swojego motura książeczkę
pzdr

a wracając do Twojego posta odnośnie serwisówek jest osobny dział na tym forum gdzie na pewno znajdziesz dla swojego motura książeczkę
pzdr
Ten człowiek jest wolny, który żyje dla siebie, a nie dla innych.
YZF R6
YZF R6
-
miskov - Świeżak
Wałek napisał(a):dobre pierwszy pos i ostrzeżenie nie widziałem tego jeszcze
Ja widziałem nie raz, ale tak się dzieje, jak ludzie nie czytają regulaminu tylko od razu się logują, bo maja jakiś problem z moto i na gorąco go opisują, bo jest po południe a wieczorem chcą pośmigać na sprawnym sprzęcie.
MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości