Kawasaki ER-5
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kawasaki ER-5
witam
możecie tu pisać co myśłicie o tym motorku. Jakie ma wady, zalety, albo czy ujeżdżaliście może ten sprzęt? co komu w nim przeszkadza a za co go kochacie
no i czy polecacie go innym jeźdźcom
pozdrawiam luucan
możecie tu pisać co myśłicie o tym motorku. Jakie ma wady, zalety, albo czy ujeżdżaliście może ten sprzęt? co komu w nim przeszkadza a za co go kochacie

-
luucan - Świeżak
ja polecam pisalem juz to gdzies ale to na serio super motocykl na poczatek. i zajeajnie wyglada... pozdrawiam
Pal gumę i wąchaj mój smród...
-
dr_stunter - Świeżak
-
dr_stunter - Świeżak
dr_stunter napisał(a):wsystko w klasie 500 jest lepsze niz gs 500 ale er - 5 jest fajny
Qrna-jak uwazasz w ten sposób to musim się umówić-Ty na ER5 ja na GS500 i zobaczysz co jest lepsze:D W maleńkości właśnie tkwi wielkość GSa:)
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
dla mnie wieksze jest lepsze a gs-y nie lubie i nic na to nie poradze nie zmienie zdania choc bys mnie nia zdublowal na torze... ( a o gustach sie nie dyskutuje)
Pal gumę i wąchaj mój smród...
-
dr_stunter - Świeżak
A i ja się do Stuntera przyłącze. Nie wątpię w GSowe właściwości jezdne, ale ten motocykl nigdy mi nie pasował. Jakoś taki motorowerowaty się wydaje. Bez wachania brałbym Hondzię, gdybym musiał wybierać
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
No cóż..ja mam naturę vel. cicho-ciemny:D Kiedyś też mnie kolo pomylił-myślał że za nim (skoda felicia) jedzie JAWA no i zaczął przycinać ostro. Zajebiście był zdziwiony kiedy ta "Jawa" wyprzedziła go przy ponad 160km/h:D potem dopiero poznał moje moto (GS500) i był w lekkim szoku. I to jest fajne-nie wyglądać na tyle co się potrafi:)szczególnie kiedy nie wygląda się na tyle ile się ma-latkufff:D
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
no tak tu sie zgodze że wizualnie może GS wydawać sie mały, ale jest niewiele ale jednak dłuższy i jakby nie patrzeć o wiele lżejszy (bodajrze 15 kg) od ER-5. w pozostałych wymiarach (rozstaw osi, szerokość, wysokość) jest jedynie 2cm mniejszy. jakby nie patrzeć GS jest prawie takiej samej wielkości co er-5.
-
luucan - Świeżak
TO doświadczenie czy przeczytane w testach, jak z testów to ja tez umiem przytaczac cytaty O : Chodzi mi ot o jak jest naprawdę. A jak rzeczywiscie jest taka kaszana to czemu tak wywyższacie ER 5 nad GS 500 ? Jestem narazie neutralny co do dwóch.
- MATI.smg
- Świeżak
to jest paranoja!!!
to forum opanowali teoretycy!!!
niektórzy z nich nigdy nie mieli motocykla a jeździli tylko na sprzętach kumpli jak mówią chociaż nie chce mi sie w to wierzyć bo ja np mojego gsx-rka nie daje nikomu.
rzygać mi sie chce jak widze we wszystkich tematach te same 2 czy 3 nicki wypowiadające się na wszystkie tematy.
gdzie jest nasza stara ekipa???
to forum opanowali teoretycy!!!
niektórzy z nich nigdy nie mieli motocykla a jeździli tylko na sprzętach kumpli jak mówią chociaż nie chce mi sie w to wierzyć bo ja np mojego gsx-rka nie daje nikomu.
rzygać mi sie chce jak widze we wszystkich tematach te same 2 czy 3 nicki wypowiadające się na wszystkie tematy.
gdzie jest nasza stara ekipa???
Lipek
SUZUKI GSXR 600 SRAD było ale sie rozwaliło:/:/
SUZUKI GSXR 600 SRAD było ale sie rozwaliło:/:/
-
lipek_amg - Świeżak
lipek masz cos przeciwko temu ze ludzie chcą i mówia o motocyklach? każdy ma swoje zdanie na jakikolwiek temat, a od tego chyba jest forum zeby sie dzielić uwagami. jak sie myle to prosze mnie poprawić. pozdrawiam 

Suzuki GS500E '94
-
luucan - Świeżak
Pewnie że ścigacz to ścigacz, ale dlaczego nie pogadać o innych tematach? Nie każdy zaczynał od extra wypasionego sprzęta i jeśli ktoś się pyta o radę, informację to grzech nie pomóc. Czyżby bolało?
PS. Tyskie - tssssss...
PS. Tyskie - tssssss...
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 1 z 2 • 1, 2