Zobacz wątek - FONERO 50 orginal instrukcja albo świeci czerw lampka
NAS Analytics TAG

FONERO 50 orginal instrukcja albo świeci czerw lampka

i inne małe pojemności
_________

FONERO 50 orginal instrukcja albo świeci czerw lampka

Postprzez talerz1111 » 6/5/2009, 11:56

Witam. kupiłem fabrycznie nowy skuter Fonero 50. jechałem do domu z salonu i co jakis czas mruga czerwona lampka pod obrotomierzem. jest zatankowany do pełna. wiec to nie wskaźnik paliwa. lampka wygląda jak "telefon" (ale nie taki komórkowy). mam instrukcje ale tam jest inny model chyba bo nie ma takiego licznika i taka lampka nie wystepuje. Co ona oznacza? czy coś jest źle złożone?

aha i jak to rozblokować.. straszne wolny ten skuter... co zrobic zeby szybciej sie rozpedzał i poprawic V-max. ???

potrzebna jest tez orginalna isnstrukcja.. bo ta ktora posiadam jest chyba od innego modelu
Tomek M
talerz1111
Świeżak

Postprzez talta » 6/5/2009, 12:55

lampka sie swieci jak ktos do ciebie dzwoni albo dostajesz eske wiem bo sam tak mialem taki chinski wynalazek na poczatku troche rozprasza ale mozna sie przyzwyczaic
instrukcje daja zblizona do medelu bo w prawie wszystkich jest to samo i nie chce im sie robic poprawek
skuter bedzie wolny bo musisz go dotrzec ! dopiero potem zdejmij blokady, uprzedze twoje pytanie i tu
http://www.scigacz.pl/Blokady,w,skutera ... ,4581.html
co do rozpedzania i v-maxu to duzo z tego nie wycagniesz jedyne co mozesz zrobic to dobrze dptrzec i potem zdjac blokady
poza tym to duzy skuter i 4T wiec na cuda nie licz
p.s. za 3500 zeta lepiej bylo kupic jakas markowa uzywke (lepszy, mniej stracisz, 2T itp, itd,etc) czlowiek uczy sie na bledach wiem sam przerabialem i sie wyleczylem z chinczykow
talta
Mieszkaniec forum

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê