Opinie na temat MZ ETZ 250 ?
• Strona 1 z 1
Opinie na temat MZ ETZ 250 ?
Witam
Mam takie pytanie głównie do posiadaczy motocykla MZ ETZ 250 . Proszę mi powiedzieć czy jest duza awaryjność ? Oraz czy jazda tym sprzętem jest przyjemna chodzi mi głównie o osiągi .
Pozdrawiam
Wiktor
Mam takie pytanie głównie do posiadaczy motocykla MZ ETZ 250 . Proszę mi powiedzieć czy jest duza awaryjność ? Oraz czy jazda tym sprzętem jest przyjemna chodzi mi głównie o osiągi .
Pozdrawiam
Wiktor
Yamaha YZ 125 , Ducati 848 ;d
- wiktorgre
- Świeżak
Cóż można o niej powiedzieć. Zryw ma i mimo iż ta którą posiadam nie jest w najlepszym stanie to ok 110 km/h ciągnie. Co do awaryjności to raczej ci nie powiem bo ujeżdzam ją tylko na wakacje jak jestem w polsce ale akumulator to jest jedyna rzecz która zdycha w tym motorze. Poza tym jest banalnie łatwo nim manewrować bo pomimo iż jest ciężki jak każdy wielki motor to nie czuć tego i każdy da sobie z nią radę.
- 0G0R3K-15
- Świeżak
MZ 250 świetny motocykl. Mój ojciec przejeździł na niej 33tys KM bez remontu po czym nastapił remont i teraz ja na niej śmigam czasami bo stoi daleko od mojego miejsca zamieszkania. Ale motorek ogółem godny polecenia. Łatwy w obsłudze i naprawie. Powiem nawet że zamykałem nią szafę tylko przyspieszenie od 130-140km/h to porażka ale 110KM/h dobrze sie nią leci
Pozdrawiam i polecam

Pozdrawiam i polecam
motoryna Stella ---> MZ ETZ 250 ---> Zipp vega 125 --->Wiosna GSXF 600
-
driver92 - Świeżak
Co do akumulatora to jest element o który trzeba odpowiednio dbać. Zadbana bateria może pochodzić kilkukrotnie dłużej niż taka o którą się nikt nie martwi.
ETZ to jest super moto, teraz staje się bardziej kultowy niż przestarzały. Części jak narazie jest masa i są tanie a moto samo z siebie się nie psuje.
ETZ to jest super moto, teraz staje się bardziej kultowy niż przestarzały. Części jak narazie jest masa i są tanie a moto samo z siebie się nie psuje.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
Ona smiga dobrze mialem 15 lat to zjezdzalem z mostu 130 walnelem w kraweznik i przelecialem przez plot na drzewo i nic sie jej nie stalo tylko kierownica sie odkecila i skosila bak sie wgiol 

- Masterleoni
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm