GSX 750 INAZUMA GLEBA
• Strona 1 z 1
GSX 750 INAZUMA GLEBA
Witam zaliczyłem glebe w tamtym roku i teraz biore sie za moto
A mianowice
Zaliczyłem glebo bo mi stary dziadek wyjechał i sie o niego otarłem i upadłem na bok i od wypadku zapaliło mi sie kontrolka oleju miałem peknieta pokrywa zaworów ale ja dzisiaj wymieniłem i nadal sie pali
Co moze byc jeszcze nie tak
A mianowice
Zaliczyłem glebo bo mi stary dziadek wyjechał i sie o niego otarłem i upadłem na bok i od wypadku zapaliło mi sie kontrolka oleju miałem peknieta pokrywa zaworów ale ja dzisiaj wymieniłem i nadal sie pali
Co moze byc jeszcze nie tak
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
sprawdz czujnik lub kabelekdo niego przymocowany moze sie przetatl urwal lub odlaczyl.... jesli to nie pomoze to masz stary lekka maniane... pompa oleju?????;/
Motorynka Pony
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
WSK 125 (1983r)
MZ ETZ 251
GSX 600F
ZX 9 R (moje oczko w głowie)
-
hugo2003 - Mieszkaniec forum
ok tylko jeszcze mugbys mi opisac gdzie jest ten czujnik bo tez mam problem z znaleznieniem jego
O i słyszałem ze jakis zawór zwrotny zaciety gdzie on jest i jak pełni funkcje
O i słyszałem ze jakis zawór zwrotny zaciety gdzie on jest i jak pełni funkcje
Uciekaj ile sił, jeśli goni Cie śmierć całą pi.zde odkręć, i przed siebie ziomek pędź...yeeaah
- piotrekxx
- Świeżak
czujnik od ciśnienia oleju masz po prawj stronie motocykla pod takim niedużym dekielkiem obok dekla od sprzęgła.
Suzuki GSX-R 750 (olejak)
-
lukaszbiernacki - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości