prosze o pomoc w jednej sprawie
• Strona 1 z 1
prosze o pomoc w jednej sprawie
prosze o pomoc czy ktos sie orientuje ile mnie wyniesie oc ubezpieczenie na skutera pojemnosci 50ccm w krosnie takie najtansze jakie jest mozliwe skoro bede mial na siebie ubezpieczoy i gdzie najlepiej sie to oplaca ubezpieczyc motorower? w czym pzu czy jakis innym? i ile to zchodzi z zalatwieniem tego prosze4 o pomoc i odpowiedzi na gg lub meila
- internetowychlopak
- Świeżak
zalezy jeszcze od wartosci moto, najlepiej kupic jakiegos komara albo motorynke za 200 stowy z dokumentami i zeby znizki lecialy, a drugie moto na ojca ale jak sie walnie to traci znizki
Ktoś kto ubezpieczał takiego komarka przez lata to teraz ma OC tańsze nawet na samochód .
Ale nie wiem czy aż tak dużo sie na tym zyska ,bo rozumiem że komarek będzie stał będziesz płacić ubezpieczenie ale chyba nie będziesz nim jeździć

Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
talta napisał(a):drugie moto na ojca ale jak sie walnie to traci znizki
Jeśli ojciec ma OC w innym towarzystwie ubezpieczeniowym to nie straci zniżek np. Samochód ma w AXA, a motocykl w PZU to nie straci zniżek jak walnie w coś motocyklem - Tak słyszałem
-
matmax - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm