z mzetki na gsr 600???
• Strona 1 z 1
z mzetki na gsr 600???
nie za szybko??w głowie raczej poukładane 

- floda39
- Świeżak
że tak powiem... a, ile masz lat? bo w glowie mozesz miec poukladane, ale mlodosc ma swoje zasady a to z doswiadczenia wiem ze ciezko pogodzic. adrenalina buzuje we wszytkich-trzeba tylko to zaakceptowac:)... ja z MZ 251 przesiadlem sie prosto na sv650 i tez dalem rade, wiec Ty na gsr tez dasz, pod warunkeim ze wierzysz w to co piszesz, ze ze masz równo pod deklem (bez obrazy oczywiscie)... do odwaznych swiat nalezy!!!!!!!!
a jesli ktos chce posluchac jak chodzi rasowa SV650 to polecam rownież tą strone http://www.sv650.org/ hiperłącze: goodies
a jesli ktos chce posluchac jak chodzi rasowa SV650 to polecam rownież tą strone http://www.sv650.org/ hiperłącze: goodies

- Bartman
- VIP Åšcigacz.pl
Bartman napisał(a):że tak powiem... a, ile masz lat? bo w glowie mozesz miec poukladane, ale mlodosc ma swoje zasady a to z doswiadczenia wiem ze ciezko pogodzic. adrenalina buzuje we wszytkich-trzeba tylko to zaakceptowac:)... ja z MZ 251 przesiadlem sie prosto na sv650 i tez dalem rade, wiec Ty na gsr tez dasz, pod warunkeim ze wierzysz w to co piszesz, ze ze masz równo pod deklem (bez obrazy oczywiscie)... do odwaznych swiat nalezy!!!!!!!!
lat 23, ale ja bede przesiadał sie ze 150hehe i w gre wchodza dwie maszyny.gsr600 i fz6
- floda39
- Świeżak
ja pierwszy raz w zyciu jezdzilem motorem na kursie prawo jazzdy i pozniej od razu kupilem sobie fz6 fazer i smigam bez problemow wiec ty jesli juz chociaz mz jezdziles na pewno dasz sobie rade na takim motorku tylko na parkingu uwazaj
ps mam kolege jeszcze co z jawki 350 przesiadl sie na gsr i wwymiatal juz po tygodniu jak sie nim pierwszy raz sie przejechal wiec ty tez na pewno sobie dasz rade
ps mam kolege jeszcze co z jawki 350 przesiadl sie na gsr i wwymiatal juz po tygodniu jak sie nim pierwszy raz sie przejechal wiec ty tez na pewno sobie dasz rade
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
ja po 7 latach jeżdżenia na Romet Ogar 200 (1,4kW) przesiadłem się na kawasaki gpz500! Potem po roku na CeBRe. Najważniejsza wg mnie praktyka i wyrobione nawyki jazdy, wiedzieć czego się spodziewać...No i nie szaleć...
Dasz rade
Dasz rade

1. Romet ogar 200 (1989r.)
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać
2. Kawasaki gpz 500s (1994r.)
3. Honda cbr600 F4i sport (2001r.)
4. Suzuki GSX-650F - nówka sztuka na dotarciu
...FJR1300 - my dream (może jak się zestarzeję...)
Nie Jedź Szybciej Niż Twój Anioł Stróż Potrafi Latać

-
xatt - Świeżak
tak naprawdę to kwestia decyzji - ja tak samo przesiadłem się z kawy 250 na rf600 (i to jeszcze po paru latach przerwy) i jakoś żyję choć od czerwca zaliczyłem już z 5 gleb... Ale da się przeżyć, trzeba po prostu przyzwyczaić się do ciężaru motocykla, więc na początku ostrożnie, bez ostrej jazdy po mokrych liściach hehehe
any colour you like as long as its black
- xyl_az1
- Świeżak
ja mam od pazdziernika fz6 fazer 2005 rok i jeszcze go tak do konca nie sprawdzilem szczegolnie z pasazerem ale spalenie samemu po miescie jak sobie go testowalem wyszlo okolo 6 litrow takze wynik zadowalajacy biorac pod uwage ze dosc czesto mnie odcinalo na obrotach
a co do pedu powietrza to ja mam tylko 174 cm wzrostu i jak dla mnie seryjna nawet owiewka to rewelacja
do 150 nie czujesz nic 

a co do pedu powietrza to ja mam tylko 174 cm wzrostu i jak dla mnie seryjna nawet owiewka to rewelacja

Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości