wysokość opony
• Strona 2 z 2 • 1, 2
jak czytam tutaj wypowiedzi coniektórych to mi się ręce załamują...
chłopak zapytał tylko o profil, a wy tutaj zrobiliście z tego big problem. Dorabiacie teorie do praktyki i tyle.
PS ale rozumiem pewnie każdy tutaj zasuwa po torze dwiesta na zakrętach i dlatego widzi aż tak dokładnie różnice w prowadzeniu itp.
chłopak zapytał tylko o profil, a wy tutaj zrobiliście z tego big problem. Dorabiacie teorie do praktyki i tyle.
PS ale rozumiem pewnie każdy tutaj zasuwa po torze dwiesta na zakrętach i dlatego widzi aż tak dokładnie różnice w prowadzeniu itp.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
wow ale temat się zawiązał a ja tak tylko z czystej ciekawośći zapytałem - bo jestem typem człowieka którego nurtują różne rzeczy
no ale i tak fajnie że tyle fachowych wytłumaczeń się pojawiło. Ja tam zaufam konstruktorom i oprócz stalowych oplotó i crash-padów nie będę żadnych modyfikacji wprowadzał - zresztą po co poprawiać ideał
pzdr

pzdr
Ten człowiek jest wolny, który żyje dla siebie, a nie dla innych.
YZF R6
YZF R6
-
miskov - Świeżak
mar111cin napisał(a):jak czytam tutaj wypowiedzi coniektórych to mi się ręce załamują...
zapytał to uzyskał odpowiedzi zgodne z wiedzą odpowiadających. jeden olewa wszystko i zakłada terenowe opony do jazdy po asfalcie, gdyż tak mu się podoba. inny stara się zrozumieć dlaczego tak, a nie inaczej. nie rozumiem po co drwić z osób, które starają się zrozumieć dlaczego motocykl jest złożony w taki, a nie inny sposób.
-
SQ - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość