Przesiadka z Hondy cb 500 na cross. Od czego zacząć?
• Strona 1 z 1
Przesiadka z Hondy cb 500 na cross. Od czego zacząć?
Witam.
Byłem szczęsliwym posiadaczem Hondy CB 500 z 98r, niestety po wypadku, który na szczęscie nie skończył się bardzo źle dla mnie(wypadek nie z mojej winy!) chciałbym teraz zanim odrestauruje cebulke spróbować jazdy na crosie. CB'ka jezdzilem od sierpnia zeszlego roku. Co polecicie na pierwszą zabawkę w stylu cros. Interesuje mnie motorek bez homologacji do jazdy w terenie oraz ćwiczenia jazdy na tylnej gumie. Co było by odpowiednie na początek?
Byłem szczęsliwym posiadaczem Hondy CB 500 z 98r, niestety po wypadku, który na szczęscie nie skończył się bardzo źle dla mnie(wypadek nie z mojej winy!) chciałbym teraz zanim odrestauruje cebulke spróbować jazdy na crosie. CB'ka jezdzilem od sierpnia zeszlego roku. Co polecicie na pierwszą zabawkę w stylu cros. Interesuje mnie motorek bez homologacji do jazdy w terenie oraz ćwiczenia jazdy na tylnej gumie. Co było by odpowiednie na początek?
- w_a_c_h
- Świeżak
Na początek odpowiedni byłby przyklejony temat ,,co na pierwsze moto...".
Zadaj tam pytanie i powiedz coś więcej, ile masz kasy itp.
Zadaj tam pytanie i powiedz coś więcej, ile masz kasy itp.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Ja mam coś fajnego jak jesteś chętny daj znac tu masz link http://moto.allegro.pl/item621232372_ya ... xl_xr.html WARTO
- yamahaxt350
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości