Zobacz wątek - POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
NAS Analytics TAG

POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj

O wszystkim
_________

Postprzez tomekg » 23/4/2009, 21:17

Witam wszystkich ! Mam na imie Tomek. Obecnie studiuje w Poznaniu. Moj motocykl to Yamaha FZS 600 z 2003 roku. Szerokosci !! :D
tomekg
Świeżak

Postprzez rechu » 24/4/2009, 17:33

siemanko wszystkim
mam lat sporo tj.30 i wreszcie kupię motocykl ,
dotąd jeżdziłem cb 250,yamaha fazer, noi quad 250,radocha jak talala,
teraz czas na zmiany.pozdro
rechu
Świeżak

Postprzez Mikutek13 » 25/4/2009, 10:34

Witam :)

Adam z Wejherowa, 15 lat :). Jestem szczęśliwym posiadaczem Ogara 200. Oczywiście jak każdy motocyklista mażę o czymś większym ale od czegoś trzeba zacząć.
Pozdrawiam i szerokości ;)
Romet 50T-1 89r. Remont 100% Docieranko :)
Mikutek13
Świeżak

Postprzez Boociek » 25/4/2009, 22:23

Witam!
Nazywam się Michał mam 19 lat mieszkam w okolicach Lublina , motorkami interesowałem się od zawsze, to jest moja pasja i to mnie podtrzymuje przy życiu :) Moim wymarzonym motorkiem jest kawasaki ER-5 do kupna którego właśnie się przymierzam , ale to za jakiś czas.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i niech moc będzie z wami !
Boociek
Świeżak

Postprzez Wałek » 26/4/2009, 14:52

Siemanko jestem Wałek - Andrzej
obecnie HONDA CBR F1PIERWSZY MOTOR mój
jeździłem troche na motorach ale to były motory kolegów wiec i ja sobie kupiłem cebre tania poniewaz wiem ze bedzie troche slizgów ja juz bedę jeździł dobrze kupię coś większego
Obecnie kieroowca ciężarówki też fajny hardcor
Motor daje adrenaliny troszkę w moim wieku to potrzebne mam 32 lata
Pozdrawiam
kocham swoją CeBRe
Wałek
Świeżak

Postprzez iiyama87 » 27/4/2009, 00:00

Witam Wszystkich i każdego z osobna

Maciej z Bydgoszczy lat 22.
Mój turystyk to Yamaha Xj 600 - pierwszy motor.
Doświadczenie łapie z kolejnym km na drodze.
Wcześniej styczność miałem z "kosiarkami ogrodowymi" typu motorynka itp.

Pozdro
Przyczepności i szerokości.
iiyama87
Świeżak

:)

Postprzez Talka » 27/4/2009, 12:51

Hej
Natalka, lat 27, Trójmiasto.
Na niczym nie jeżdżę i nie zamierzam :)
Ale muszę poznać swoją główną konkurencję i dowiedzieć się czy więcej jest takich jak ja, co wspierając w realizacji marzeń jednocześnie siwieją w domu :D
Talka
Świeżak

Postprzez grohu » 27/4/2009, 13:41

Witam

Łukasz Grądzki rocznik 81.
Woj Warmińsko-Mazurskie / Olecko
Moto Suzuki GSX 600 F - pierwszy moto od 2008r
Na razie tyle mi starczy oby się nie psuł bo i tak mam po zimie kłopoty z olejkiem.
Wcześniej sporadycznie u brata, dziadka WSK , SHL
GSX 600 F
grohu
Świeżak

Postprzez lengus » 28/4/2009, 07:40

Witam wszystkich użytkowników!

Mam na imię Piotr, lecz wołają na mnie "Lengus". Jestem czternastolatkiem. Na motorowerze jeżdżę od 2002r. (sporadycznie).
Swój pierwszy motorower nabyłem dwa lata temu. Teraz jeżdżę na Yamasze tzr 50 (seria). Mieszkam w Mikołajkach Pomorskich, 30km od Malborka i Kwidzyna, i z 50km od Iławy.

Pozdrawiam Lengus! :wink:
lengus
Świeżak

Postprzez wasil1993p » 28/4/2009, 15:56

część
Jestem z Suwałk i przymierzam się do powżnego motoru narazie latam skuterem i MZ :D
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
wasil1993p
Bywalec

Postprzez Adriano » 28/4/2009, 16:06

siemacie, jestem Adrian, mówią na mnie Adek lub Adriano. Jestem na forum od jakiegoś czasu, ale dopiero teraz, po oswojeniu się że tak powiem :lol: postanowiłem coś o sobie napisać.

Mam 19 lat (18.05.1989r.). Od dziecka pasjonowały mnie motocykle, lecz wraz z biegiem czasu, uśpiło się to we mnie, dopiero kilka lat temu, gdy wraz z fumflem jeździliśmy na moto, na nowo to pokochałem, odrodziła się moja pasja, uśpiony instynkt nocnego jastrzębia :wink:

Od prawie dwóch tyg. mam swój pierwszy moto, jest nim Honda CB 500, z której jestem maksymalnie happy :D

Poza motorami interesuję się sportem, podróżowaniem, poznawaniem nowych miejsc i ludzi, jestem z natury otwarty na nowe doświadczenia. Kino, gotowanie, relaksik na łonie natury - to wszystko to co lubię :o Miło mi, że zostałem przyjęty do wielkiej motocyklowej rodziny dwukołowych popaprańców (lubię to określenie). Wszystkich gorąco pozdrawiam i życzę wojaży. :wink:
Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl ->
<b>MAPA</b> (otwórz link)
w sprawie dodania kontakt na priv z user-rem maciek.046
Adriano
Świeżak

Postprzez Only HS » 1/5/2009, 23:45

CZESC!

Nazywam sie Karol. Mieszkam w Białej Podlaskiej woj. Lubelskie.
Niedawno zakupilem Aprilie RS 50 jestem bardzo ucieszony z tego nabytku :D Serdecznie dziekuje za przyjecie mnie do grupy scigacz.pl mam pare pytan co do mojej aprili jak ktos bedzie chetny mi pomoc niech napisze na gg:D dam foty itp gg: 758790
OWNED!:D
Only HS
Świeżak

Postprzez badsmile » 2/5/2009, 07:50

Helo. Lublin wita. Aktualnie Transalp ale prawdopodobnie za chwilę przybędzie do stajni fz6.
badsmile
Świeżak

Postprzez 51abes » 2/5/2009, 09:03

Witam wszystkich, na początku chciałem przeprosić że dopiero teraz trafiłem do tego tematu bo już od jakiegoś czasu grasuje na forum. Mam na imię Sebastian, mieszkam w Koninie od 92' czyli od zawsze. Motoryzacją interesowałem się już od małego dzieciaka, pewnie dlatego że wszyscy wokół mieli jakieś WSK-i(czyt. wiejski sprzęt kaskaderski), komarki, jawki i inne tego typu przecinaki. Moje pierwsze cacko to romet ogar, dostałem od wujka gdy miałem może 10 lat;] Nie był w najlepszym stanie ale zapewnił mi naprawdę duuużo frajdy przez bodajże 3 lata. Potem mój wybór padł na simsona sr 50, pierwsza przejażdzka? Kooosmos xD, po przesiadce z romecika myślałem że wzbiję sie ponad ziemię ;p Jednak już po miesiącu okazało się że to tylko pierwsze wrażenie i jak to się mówi "szału nima". No ale cóż, przez kolejne 3 lata mi służył, czasami narzekałem czasem nie, jak to simson;) Niestety przyszło go sprzedać, ciężko było sie rozstać ale pewnie teraz komuś dobrze służy;p. W tamtym roku zdecydowałem się na prawo jazdy kat. A1, udało mi się zdać dopiero za drugim razem;p Od dwóch miesięcy borykałem się z kupnem czegoś większego, składałem gotówkę, zdecydowałem się na 2T, długo się wahałem między nsr 125 a rs 125, już zdecydowałem, wypatrzyłem i wiem czego chcę. Dodam że oględziny, jazda próbna już za mną. Mam nadzieję że dzień 2 maja 09' będzie dla mnie pamiętnym bo dzisiaj po południu adoptuję swoją nową córeczkę, mimo to że jest czarna, nie jestem rasistą;] Mam ciche nadzieję że będzie mi dobrze służyć do nauki, wyrabiania nawyków, bo jakby nie było to już ostatnia zabawka, jeżeli uczyć się już na własnych błędach to właśnie teraz. Nie wiem jeszcze na co przesiąde sie po nsr, a to już za niedługo, może za sezon a może za 2;] W zależności od środków narazie marzy mi się cbr f3,f4;p lub R1. Ale to dopiero za jakiś czas. Jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam. Szerokości i do zobaczenia na ulicach

PS. Forum jak dla mnie jest bardzo obszerne i proszę o rozgrzeszenie, gdy czasami wpakuję w zły dział jakiś temat. Wiem z autopsji bo na innych forach zdarzało mi się popełniać już takie błędy, ale z ręką na sercu, naprawdę nieświadomie...
romecik->simson->nsr125->sie zobaczy;) cbr,zx,r1??? ;p
51abes
Świeżak

Postprzez Torkowy » 2/5/2009, 10:43

Witam ;)
Na forum już trochę siedzę, ale dopiero teraz trafiłem na odpowiedni dział na pierwszego posta. Tak więc nazywam się Bartek, lat 21, mieszkam w Bytomiu. Jestem w trakcie kursu na prawo jazdy kat. A. Obecnie "pędzę" po ulicach na bardzo szybkiej kosiarce (Peugeot Elystar) :D Po zdaniu kursu planuję zakup CBR 600 f2 - f4. Aktualnie jestem w trakcie zbierania informacji na temat ciuchów i sprzętu (47stron przede mną), jak skończę czytać, to spłodzę moje pierwsze pytanie ;)
Do zobaczenia na drogach!
Torkowy
Świeżak

Witam

Postprzez tjhiszpan » 3/5/2009, 09:59

Witam wszystkich uzytkownikow motocykli!
Nie mam żadnego motocykla ale planuję zakup na ten sezon.
Moje doswiadczenie z tymi maszynkami jest mizerne :(
Mam na imie Tomek i chcialbym zostac uzytkownikiem CBR 600 F3 (podoba mi sie model po lifcie 97r.-98r.)
Prosze o pomoc i wsparcie wiedza techniczna i doswiadczeniem, czy jest to dobry wybor na pierwszy motocykl.
Pozdrawiam i dziekuje za pomoc
tjhiszpan
Świeżak

Postprzez kondraxk » 3/5/2009, 11:12

Witam, na imię mam Konrad.

Motocykle do niedawna znaczyły dla mnie tyle co zeszłoroczny śnieg, zmiana nastąpiła po pierwszym przjechaniu się w roli pasażera fz6 i odczuciu na własnej skórze, co znaczy 98KM na motorze.

Aktualnie jestem w trakcie kursu prawa jazdy kat.A, studiowania tegoż forum, a także rozglądania się za fajnym sprzętem, na którym przygotuję się do zawarcia udanego związku z obecną platoniczną miłością - srebrno-czarną Suzuki gsx-r 750. :)
RSV
kondraxk
Świeżak

Postprzez klimek_2009 » 3/5/2009, 16:53

witam mam na imię Norbert, pochodzę z Sosnowca, aktualne dosiadam YZF R1 RN12. Szacun wszystkim
klimek_2009
Świeżak

Postprzez Jozin » 3/5/2009, 20:26

Witam, mam na imię Paweł i to mój pierwszy post (standardowy nudny początek). Zawsze lubiłem motocykle ale raczej na zasadzie - fajnie byłoby mieć coś takiego i tyle, ale od tego roku nic innego nie chodzi mi po głowie dlatego robie prawko na A i jutro jade po kawe er5. Chciałem kupić CBR na pierwsze moto jak mój kumpel ale pod wpływem tego forum zmieniłem zdanie i zapodam sobie słabsze moto. Jeszcze się odezwe.
Jozin
Świeżak

moich parę słów

Postprzez poncz » 4/5/2009, 22:02

Witam serdecznie wszystkich !
Świeżak na forum :) Przygodę z motocyklami rozpocząłem stosunkowo niedawno, prawo jazdy kat. A zrobiłem w Październiku jak dobrze pamiętam..tam po raz pierwszy miałem kontakt z Suzuki GN 250 który jak dla totanego Noob'a wydawał się aż nadto zrywną maszyną :) Zastrzegam sobie że do tej pory byłem napalony jak buchaj na motocykle które podobały mi się od wczesnej młodości.. aczkolwiek nigdy niestety nie miałem okazji jeździć nawet na sławetnych "motorynkach"..
Po zrobieniu prawa jazdy miałem troszkę przerwę ale w bodajże lutym udało się kupić sprzęt. Teraz jestem w posiadaniu własnego GN'a 250 :) Może nie jest to sprzęt do lansowania się po mieście ale do nauki jazdy wydaje się idealny.. swoja moc ma bo śmiało przebija 100km/h tak że tegoroczne rozpoczęcie sezonu udało mi się uczcić razem z dużą częścią braci motocyklowej. :)
W planach mam kupno GS 500 lub ewentualnie CB 500 aczkolwiek bardziej skłaniam się ku GS'owi.. ale to dopiero za jakiś czas bo się aż tak nie przelewa..
Myślę że te parę słów starczy.. a i pytanie.. nie mogę znaleść żadnego tematu dotyczącego chociaż pobieżnie Gn'ów .. czy są one teraz już aż tak mało popularne ? nikt się już nie uczy jeździć na małych sprzętach ? :( pozdrawiam, Piotrek
poncz
Świeżak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Hydepark