Brak iskry - moduł czy cewka?
			 • Strona 1 z 2 • 1, 2

Brak iskry - moduł czy cewka?
Dzień dobry mam skuter http://www.skuterytanie.pl/files/thunder-lite-50cm3.jpg Thunder Lite. I świeca nie daje iskry,poszedłem do warsztatu powiedzieli że nie mają czasu ale to może być moduł albo cewka... Znalazłem cewkę za 30zł ale dopiero w poniedzialek moge kupić.
Potrzebuje waszej pomocy gdyż nie wiem czy to jest właśnie cewka...

Potrzebuje waszej pomocy gdyż nie wiem czy to jest właśnie cewka...
- Dawid210
 - Świeżak

Nie zawsze nowa świeca znaczy dobra 
Ja nie dawno kupiłem nowiutką świecę i działa, ale do dupy, lepiej już na starej się jeżdzi. Czasem nowa świeca może wogóle iskry nie dawac.

Ja nie dawno kupiłem nowiutką świecę i działa, ale do dupy, lepiej już na starej się jeżdzi. Czasem nowa świeca może wogóle iskry nie dawac.
- 

Łukasz_15* - Świeżak

Wsac palec w faje i zobacz czy cie prad kopie nic sie ci sie nie stanie troche cie popiesci jesli nie kopie to faje kupic i zobacz czy wszystkie kable dobrze zalozone

- Masterleoni
 - Świeżak

dokładnie ;P miałem taki sam problem... Świeca nie dawała iskry, kupiłem drugą też nie dawała to kupiłem trzecią i tez nie dawał starszy kazał mi wsadzić palec w faje i zobaczyć czy prąd kopie ;P wsadziłem i problem rozwiązany... zła faja 

- maczoszym12
 - Świeżak

- Masterleoni
 - Świeżak

- maczoszym12
 - Świeżak

• Strona 1 z 2 • 1, 2

Powrót do Motorowery do 50 ccm