Robaleeeee BLE ;)
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
A ja myję zwykłym płynem do szyb takim jak mamuśka w domu używa i jest git. Schodzą gładko i bez polerowania xD
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Ścigacz.pl
http://moto.allegro.pl/item619916884_pi ... cycle.html
Ja mam z tej fimry preparat do czysczenia kasku i szybki i bardzo dobrze dziala
Ja mam z tej fimry preparat do czysczenia kasku i szybki i bardzo dobrze dziala

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
To normalka, że wszystko jest zawalone muszkami itp. po przejażdżce.
Kask to myje po każdej przejażdżce płynem do szyb i ladnie schodzi. Moto myje normalnie wodą z płynem do mycia aut. A kurtka i cala reszta co jakiś czas do czyszczenia, na chwile obecną przód mojej kurtki wygląda drastycznie
same insekty.
Kask to myje po każdej przejażdżce płynem do szyb i ladnie schodzi. Moto myje normalnie wodą z płynem do mycia aut. A kurtka i cala reszta co jakiś czas do czyszczenia, na chwile obecną przód mojej kurtki wygląda drastycznie

|1000RR 2006r| | http://www.bikepics.com/members/kubcys/
-
Kvba - Świeżak
ja wożę ze sobą taki mały pojemniczek jak po offie na komary, wypełniony płynem do spryskiwaczy, wystarczy popryskać kask, przetrzeć chusteczką higieniczną i szyba jak nowa.
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
najgorzej jak taki wiekszy rozbije sie dokladnie na wysokosci oka, przez chwile nic nie widac, plask.
Wczoraj zabilem slicznego zoltego motylka i ze sto much
Wczoraj zabilem slicznego zoltego motylka i ze sto much

-
bast - Bywalec
To ja kiedyś przy ok 70km/h dostałem z jakiegoś trzmiela prosto w klatę. Były to czasy motorowerów więc latałem jeszcze w zwykłej letniej kurtce. Naprawdę to bolało...
-
Ja to zawsze widzę takie drania jak się na mnie czai. Pojawia się znikąd czarny punkt w powietrzu i tak jakby sobie mnie upatrzył. Nie mijają 2 sekundy i bach - duża żółta plama na kasku albo na kurtce.
Jeżeli chodzi o usuwanie to tak jak Landryss25 używam płynu do mycia szyb, a w trasie chusteczek do mycia szyb - całkiem spoko schodzi.

Jeżeli chodzi o usuwanie to tak jak Landryss25 używam płynu do mycia szyb, a w trasie chusteczek do mycia szyb - całkiem spoko schodzi.
Life isn't the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away!
-
przemekorlik - Świeżak
przemekorlik też całkiem często mnie trafiają takie czarne punkty
Co do mycia lampy z przodu to gdzieś kiedyś usłyszałem, że można olejem roślinnym wypolerować lampę i łatwo będą się owady zmywały ale czy to prawda to nie wiem bo jeszcze nie próbowałem.

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
-
---Corleone--- - Świeżak
Najgorzej, jak się człowiek wybierze wieczorem na śmiganko, a potem wchodzi do sklepu, czy na stację benzynową z "kolekcją" rozpaćkanych robactw na kurtce... Jeżdzę nakedem i czasem zazdroszczę kolegom na ścigach z pełną owiewką... W wersji hardcore łapię za gąbkę z płynem na stacji i staram się to z grubsza zmyć, bo czuję się obrzydliwie w takiej dekoracji
- PoPe_1
- Świeżak
-
turboponczek - MEGA TROLL
wszyscy piszecie jak usuwac te robale a mi chodzilo tylko czy to normalka w tym okresie ze az tyle tego ciulstwa jest na szosach i czy to jest tak przez caly sezon ze moto i ja wygladamy jak krematorium 

- karolek850
- Świeżak
karolek850 napisał(a):wszyscy piszecie jak usuwac te robale a mi chodzilo tylko czy to normalka w tym okresie ze az tyle tego ciulstwa jest na szosach i czy to jest tak przez caly sezon ze moto i ja wygladamy jak krematorium
A niby co myślałeś, że tylko ciebie ten zaszczyt kopnął ;P Ja mam jeszcze lepiej bo mam żółty motorek to nawet jak stoi to lgnie do niego robactwo..
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Marcin polecam nierozcieńczony płyn Dimer
Zejdzie wszystko... Łącznie z lakierem xD (rozcieńczony też daje radę)

-
Redd napisał(a):karolek850 napisał(a):wszyscy piszecie jak usuwac te robale a mi chodzilo tylko czy to normalka w tym okresie ze az tyle tego ciulstwa jest na szosach i czy to jest tak przez caly sezon ze moto i ja wygladamy jak krematorium
A niby co myślałeś, że tylko ciebie ten zaszczyt kopnął ;P Ja mam jeszcze lepiej bo mam żółty motorek to nawet jak stoi to lgnie do niego robactwo..
a im cieplej tym bedzie ich wiecej

-
bast - Bywalec
witam, wiecie może jak to świństwo wyczyścić z kurtki tekstylnej?
mam tego od ciula na ramionach i klacie, zawsze to robilem scierka mokra a teraz jest tego kilka razy wiecej a niechce wrzucac kurteli do pralki bo pratkycznie za kazdym wypadem za miasto tak wyglada moja kurtka
mam tego od ciula na ramionach i klacie, zawsze to robilem scierka mokra a teraz jest tego kilka razy wiecej a niechce wrzucac kurteli do pralki bo pratkycznie za kazdym wypadem za miasto tak wyglada moja kurtka
hrhr %-)

-
Krzychu1323 - Świeżak
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3