Offtop dla vipów
- 

Landryss25
- VIP Ścigacz.pl
- 

Piankowy Marynarzyk
- VIP Ścigacz.pl
Kurcze Hefron próbowałem dziś za Tobą nadążyć w korku na Żwirki  Tak po 17.
 Tak po 17.  Niestety nie dałem rady
 Niestety nie dałem rady 
				 Tak po 17.
 Tak po 17.  Niestety nie dałem rady
 Niestety nie dałem rady 
Hornet-->929-->954-->DRZ 400 SM k6 | http://bikepics.com/members/sepo/
			- 

sepo
- VIP Ścigacz.pl
Wiotkiej tzn? Będę miał też fajne gmole do tego do sprzedania, bo raczej klatkę będę zakładał  ....Melvin a jak jest z rejestracją moto z belgi ? co potrzeba itp. jak byś mógł i wiesz to wytłumacz po kolei co i jak bo jestem tępy w tych sprawach..:/
 ....Melvin a jak jest z rejestracją moto z belgi ? co potrzeba itp. jak byś mógł i wiesz to wytłumacz po kolei co i jak bo jestem tępy w tych sprawach..:/
				 ....Melvin a jak jest z rejestracją moto z belgi ? co potrzeba itp. jak byś mógł i wiesz to wytłumacz po kolei co i jak bo jestem tępy w tych sprawach..:/
 ....Melvin a jak jest z rejestracją moto z belgi ? co potrzeba itp. jak byś mógł i wiesz to wytłumacz po kolei co i jak bo jestem tępy w tych sprawach..:/>Patol< 

- 

HANS
- VIP Ścigacz.pl
belga nie rejestrowałem, tylko szwajcara niemca i angola...
ale pewnie jest tak jak ze wszystkim, tłumacz, przegląd zerowy skarbówka i wydział komunikacji...
co do ram w hornecie to podobno są po prostu miękkie i jak moto miało jakąś tam przygodę to rama się przestawiała, słyszałem o gościu który miał horneta, moto latało prosto i ogólnie super a jak wyjął piec to już go nie włożył bo uchwyty nie pasowały bo przesunęły się trochę...
				ale pewnie jest tak jak ze wszystkim, tłumacz, przegląd zerowy skarbówka i wydział komunikacji...
co do ram w hornecie to podobno są po prostu miękkie i jak moto miało jakąś tam przygodę to rama się przestawiała, słyszałem o gościu który miał horneta, moto latało prosto i ogólnie super a jak wyjął piec to już go nie włożył bo uchwyty nie pasowały bo przesunęły się trochę...
DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
z tego co pamiętam to nie.
ogólnie pewnie będziesz kupował moto w taki sposób że to niby ty byłeś w belgi po moto?

ogólnie pewnie będziesz kupował moto w taki sposób że to niby ty byłeś w belgi po moto?
Ostatnio edytowano 27/4/2009, 22:43 przez melvin, łącznie edytowano 1 raz

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU!  

- 

melvin
- PierwszyOkrutny
Simpson latał na Hornecie, gdzieś tam kiedyś opisywał, ogólnie nie było tragedii.
Edit:
Zapomniałem o tym gościu:
http://www.youtube.com/watch?v=imnXZwd_ ... re=related
				Edit:
Zapomniałem o tym gościu:
http://www.youtube.com/watch?v=imnXZwd_ ... re=related
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
			- Szafa
- VIP Ścigacz.pl
przypierdoli$z 60 zembów z tyłu 14 z przodu i co nie da rady, będzie latał jak dzikiHANS napisał(a):Pytanie za 100 punktów ....Hornet 600 da rade do stuntu? Bo przygatniam właśnie takiego w dobrej kasie:P
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
			ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
- 

kosta
- VIP Ścigacz.pl
Czemu nie? tylko na początku będzie bardzo agresywny przy 58-60z,ale poźniej łagody jak baranek sie zrobi  

PS k*rwa! ja dzisiaj od**bałem kiche z miską olejwą I musze kupić nową,nie wiecie nic do f2/f3/horneta? bo są te same miski.Tylko sie pociąc
 I musze kupić nową,nie wiecie nic do f2/f3/horneta? bo są te same miski.Tylko sie pociąc  dobrze,że to to tanie jest wmiare,ehh;/
 dobrze,że to to tanie jest wmiare,ehh;/

PS k*rwa! ja dzisiaj od**bałem kiche z miską olejwą
 I musze kupić nową,nie wiecie nic do f2/f3/horneta? bo są te same miski.Tylko sie pociąc
 I musze kupić nową,nie wiecie nic do f2/f3/horneta? bo są te same miski.Tylko sie pociąc  dobrze,że to to tanie jest wmiare,ehh;/
 dobrze,że to to tanie jest wmiare,ehh;/ADHD Squad |  | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
			- Pisiu
- VIP Ścigacz.pl