gsr 600 czy fz6???
• Strona 1 z 1
Suzi(gsr) podoba mi sie bardzo.Sylwetka,to siedzenie no i silnik z poprzedniego scigacza.Jednak kupil bym fz6-glownie z powodu owiewki no i rama-zajebista.Przynajmniej z wygladu.Te liczniki niebardzo.Zreszta tzeba by pojezdzic,przyzwyczaic.Jeszcze raz przyjzec sie.Zmienilem wlasnie GS 500 na B12 jednak powaznie myslalem o fz6.Mial to byc przejsciowy a poten Honda CBF 100.Jednak zona prosila bym za duzo nie zmienial.
Jednak nieporozumienieniem dla mnie jest tutaj SV 650.Wogule inna pozycja.Bardziej lezysz na kierownicy.
Cenowo takze idzie na dol.Umnie na miejscu nowy kosztuje Ok.5600€.
Jednak nieporozumienieniem dla mnie jest tutaj SV 650.Wogule inna pozycja.Bardziej lezysz na kierownicy.
Cenowo takze idzie na dol.Umnie na miejscu nowy kosztuje Ok.5600€.
- Speki
- Świeżak
ubezpieczenie oc to groszowe sprawy ja bez zadnych znizek zaplacilem 147 zl w alianz
a co do gsr kontra fz6 to jak dla mnie w jezdzie niczym sie nie roznia tylko gsr ma lepsze zegary na ktorych wszystko ladnie widac a silnik zawieszenie to jest to samo conajmniej jesli nie jestes jakims super specem ktory czuje najmniejsza nawet roznice
reszta to juz kwestia gustu co komu sie podobaa
a co do gsr kontra fz6 to jak dla mnie w jezdzie niczym sie nie roznia tylko gsr ma lepsze zegary na ktorych wszystko ladnie widac a silnik zawieszenie to jest to samo conajmniej jesli nie jestes jakims super specem ktory czuje najmniejsza nawet roznice
reszta to juz kwestia gustu co komu sie podobaa

Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
-
lukas00 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 22 gości