Zestaw za 3500-4000 zł
• Strona 1 z 1
Zestaw za 3500-4000 zł
Witam,
w maju kupuje motocykl, a co z tym się wiąże kask, kombi, rękawice i buty.
Sprzęty będę używał w większości do miasta/wypady do 200-300 km.
Buty: chciał bym na nie przeznaczyć około 800 zł. Najlepiej gdyby to były buty z membrana i wentylacją.
Kask: tutaj wchodzi w grę około 1000 zł. Powinien mieć 2 szybki(jedna do jazdy w słońcu no i normalną. Zapomniałem jak się ten system nazywa)
Kombi: Myślałem nad Wintex Arctic. Dobry to będzie wybór? Miał już ktoś z nim do czynienia? ok 1500zł
Rękawice: Tutaj też jestem zielony, totalny brak pomysłu. Kwota ok 200zł
w maju kupuje motocykl, a co z tym się wiąże kask, kombi, rękawice i buty.
Sprzęty będę używał w większości do miasta/wypady do 200-300 km.
Buty: chciał bym na nie przeznaczyć około 800 zł. Najlepiej gdyby to były buty z membrana i wentylacją.
Kask: tutaj wchodzi w grę około 1000 zł. Powinien mieć 2 szybki(jedna do jazdy w słońcu no i normalną. Zapomniałem jak się ten system nazywa)
Kombi: Myślałem nad Wintex Arctic. Dobry to będzie wybór? Miał już ktoś z nim do czynienia? ok 1500zł
Rękawice: Tutaj też jestem zielony, totalny brak pomysłu. Kwota ok 200zł
- hallan
- Świeżak
co do kasku, HJC FS-10, w polsce za 1000zł, wejdz na ebay.pl tam jeden koles z wielkiej brytani co prowadzi przesylke do PL, kask cos okolo 550zł + przesyłka. za zaoszczedzona kase kup cos przydatnego (moze zolw?)
- Groh007
- Świeżak
Kask na pewno kupie w sklepie, jakoś nie chciał bym kupować kasku którego nie przymierze i nie czuje się z nim dobrze. Nawet jak bym go przymierzył w sklepie i potem zamówił dany rozmiar to jednak zawsze coś może być nie tak;)
- hallan
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości