Lumpex z odzieżą motocyklową w Wawie
• Strona 1 z 1
Lumpex z odzieżą motocyklową w Wawie
Witam,
jestem w trakcie kompletowania ubioru na sezon i z uwagi na mały budżet poszukuję używanych ciuchów. Czy kojarzycie aby na terenie Warszawy znajdował się jakiś ciucholand z odzieżą na moto?
Pozdrawiam
jestem w trakcie kompletowania ubioru na sezon i z uwagi na mały budżet poszukuję używanych ciuchów. Czy kojarzycie aby na terenie Warszawy znajdował się jakiś ciucholand z odzieżą na moto?
Pozdrawiam
-
Kamusial - Bywalec
szczerze to odradzam takie sklepy, kupile kiedys na motobazarze uzywana kurtke i jest super fajnie sie jezdzi ale ma bardzo nie przyjemny zapach, ktorego nie da sie usunac :/ na moto dobra ale zeby sie przejsc po jezdzi albo gdzies to nie bo ten zapach
- talta
- Mieszkaniec forum
A jakÄ… kwotÄ… dysponujesz ?
Może na jakieś wyprzedaży starszy model ale nowy zakupisz.
W Inter-motors jakieś pozostałości sprzedają za nieduże PLN.
Nawet w sezonie.
Może na jakieś wyprzedaży starszy model ale nowy zakupisz.
W Inter-motors jakieś pozostałości sprzedają za nieduże PLN.
Nawet w sezonie.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Póki co robię przymiarki i rozeznanie w temacie. Jakieś 4 lata temu zrobiłem prawko na motor, tak żeby zobaczyć jak to wygląda i od tego czasu nawet nie powąchałem żadnej maszyny... Ostatnio naszła mnie wielka ochota na pojeżdżenie, a jako że nie wiem czy skończy się na kaprysie, czy też zostanie mi to na dłużej, to nie chcę zbytnio w sprawę inwestować.
Wydawało mi się, że poza kaskiem, resztę ubioru można kupić używaną a markową- później z niewielką stratą sprzedać.
To samo z motorem- ślęczę ostatnimi czasy na allegro i wypatruję jakiejś ciekawej MZ ETZ, której nie będę się bał rozłożyć na części pierwsze, a ewentualne gleby nie odbiorą jej zbyt wiele z wartości...
Żebym tylko miał więcej cierpliwości do tego
Wydawało mi się, że poza kaskiem, resztę ubioru można kupić używaną a markową- później z niewielką stratą sprzedać.
To samo z motorem- ślęczę ostatnimi czasy na allegro i wypatruję jakiejś ciekawej MZ ETZ, której nie będę się bał rozłożyć na części pierwsze, a ewentualne gleby nie odbiorą jej zbyt wiele z wartości...
Żebym tylko miał więcej cierpliwości do tego

-
Kamusial - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości