"... zostań warzywem" spon. medialny Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
"... zostań warzywem" spon. medialny Ścigacz.pl
witam
Zastanawiałem się czy nie warto umieścić tego wątku w imprezach, ale nich będzie hydepark. Może i jakiś cel temu przyświecał, ale forma przekazu jest idiotyczna. A to, że cytując portal onet - ten portal objął patronat medialny nad tą akcją jest tragikomiczne. W ten sposób wyrażacie opinię, że dokładnie tak nas widzicie. Chyba jak coś się sponsoruje, to znana jest forma, jak to ma być robione. Pokażcie mi kilku motocyklistów, którym ta akcja, w takiej formie medialnej się podoba.
pozdr
Zastanawiałem się czy nie warto umieścić tego wątku w imprezach, ale nich będzie hydepark. Może i jakiś cel temu przyświecał, ale forma przekazu jest idiotyczna. A to, że cytując portal onet - ten portal objął patronat medialny nad tą akcją jest tragikomiczne. W ten sposób wyrażacie opinię, że dokładnie tak nas widzicie. Chyba jak coś się sponsoruje, to znana jest forma, jak to ma być robione. Pokażcie mi kilku motocyklistów, którym ta akcja, w takiej formie medialnej się podoba.

pozdr
- Qsa
- Świeżak
Radze najpierw poczytac forum, zeby pozniej nie bylo sto piecdziesiaty raz tego samego watku.
Juz mamy taki temat, a nawet dwa
http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=32119 (otwórz link)
Juz mamy taki temat, a nawet dwa

http://forum.scigacz.pl/viewtopic.php?t=32119 (otwórz link)
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Qsa napisał(a):To nie są posty tematyczne, a hydepark. Definiować pewnie nie trzeba, a więc forma wypowiedzi dowolna, o ile nikogo się nie obraża.
Kolego mylisz sie. Jezeli juz wczesniej temat zostal zalozony, swoje wypowiedzi, w dowolnej formie, tak by nie urazic nikogo, nalezy pisac w tymze temacie.
Zreszta... albo moderator zablokuje temat albo go usunie, sam zobaczysz.
Pozdrawiam
Motorbikes are everywhere, especially in my heart.
So others may live...

So others may live...
-
mokuso - Świeżak
Mokuso ma racjÄ™.
Najpierw spradź czy taki temat nie został wcześniej założony na forum (opcja 'szukaj') aby się wątki nie powielały, tak jak ma to w tym przypadku.
Pozdro
Najpierw spradź czy taki temat nie został wcześniej założony na forum (opcja 'szukaj') aby się wątki nie powielały, tak jak ma to w tym przypadku.
Pozdro
MZ ETZ 251 -> Honda CBF 600 S -> YAMAHA FZS 1000 FAZER
-
sznajdi - Bywalec
Jak Wy się wyrażacie powinniście mieć do siebie szacunek :/
f4 | | Przeczytaj !! | | viewtopic.php?p=209115#209115
-
CeBeRek - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości