warto kupić cylek tłok itd do chińczyka ??
• Strona 1 z 1
warto kupić cylek tłok itd do chińczyka ??
Mam baotian'a Rocky i jeżdże nim tylko do szkoły co jakiś czas i po bęzyne do crossa i jest strasznie słaby i powolny :/ jedzie jakies 60km/h a pod gorke to ledwo co :/ i wypatrzyłem na allegro coś takiego http://moto.allegro.pl/item614200392_cy ... owosc.html
ktoś moze ma coś takiego ?? proszę o pomoc. + i - . ci którzy mają jakieś markowe skutery i bd pierd***ić ze chińskie to gówno niech sie nie odzywają chyba ze ktoś jest kozak to zapraszam na wyścig z moim RM
ktoś moze ma coś takiego ?? proszę o pomoc. + i - . ci którzy mają jakieś markowe skutery i bd pierd***ić ze chińskie to gówno niech sie nie odzywają chyba ze ktoś jest kozak to zapraszam na wyścig z moim RM

- dem0n666
- Świeżak
cylek da ci moc czyli pod gorke ok, na predkosci duzo nie zyskasz, zreszta lepiej nie tuningowac chinczyka, mozliwe ze masz go jeszcze zablokowanego
zaznaczam, ze sam bylem w posiadaniu chinczyka i teraz nie mam markowego skutera
w ogle wez go sprzedaj i kup cos z biegami
zaznaczam, ze sam bylem w posiadaniu chinczyka i teraz nie mam markowego skutera

- talta
- Mieszkaniec forum
Ale nie czytasz ze zrozumieniem, on ma juz crossa a skuterem jeździ do szkoły.
Ja ci powiem ze na mocy zyskasz ale cylek nie osiągnie pełnej mocy (wydech, gaźnik itp) i jak na taki cylek to gaźnik seryjny jest troche za mały i nie będzie dostawał tyle benzyny
Ja ci powiem ze na mocy zyskasz ale cylek nie osiągnie pełnej mocy (wydech, gaźnik itp) i jak na taki cylek to gaźnik seryjny jest troche za mały i nie będzie dostawał tyle benzyny
Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
Kiedyś miałem zioma. Poruszał się chińskim skuterem. Jeździł powoli, ale jeździł. Znudziła mu się taka jazda i postanowił wymienić cylinder... I dziś już w ogóle nie jeździ.
Spieprzysz sobie tylko skuter. Daj spokój. Najlepiej sprzedaj tego szrota. Tuning 4t mało daje. Poza tym spójrz na cenę. Nie wydaje Ci się co najmniej nieadekwatna? Rób wszystko z głową.
Jest jeszcze druga opcja. Z racji, że szkoda ładować dużą kasę w chińskie gówno może być to dobrym (chwilowym) rozwiązaniem. Pojeździsz krótko, ale pojeździsz. Jeżeli nie zależy Ci na długowieczności to kup.
Jeśli chcesz żeby jeszcze pośmigał to musisz wymienić wiele rzeczy. Nie tylko tłok i cylinder.
Twój wybór, Twój skuter. Sam teraz zdecyduj.
Kilka minut CiÄ™ nie zbawi.
Spieprzysz sobie tylko skuter. Daj spokój. Najlepiej sprzedaj tego szrota. Tuning 4t mało daje. Poza tym spójrz na cenę. Nie wydaje Ci się co najmniej nieadekwatna? Rób wszystko z głową.
Jest jeszcze druga opcja. Z racji, że szkoda ładować dużą kasę w chińskie gówno może być to dobrym (chwilowym) rozwiązaniem. Pojeździsz krótko, ale pojeździsz. Jeżeli nie zależy Ci na długowieczności to kup.
Jeśli chcesz żeby jeszcze pośmigał to musisz wymienić wiele rzeczy. Nie tylko tłok i cylinder.
Twój wybór, Twój skuter. Sam teraz zdecyduj.
Kilka minut CiÄ™ nie zbawi.

Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę...
-
Kvj - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości