JAKI SKUTER NAJLEPIEJ KUPIĆ
• Strona 1 z 2 • 1, 2
JAKI SKUTER NAJLEPIEJ KUPIĆ
JAKI SKUTER NAJLEPIEJ KUPIĆ ?
NAJBARZDEJ BYŁBYM ZAINTERESOWANY AEROXEM I INNYMI SKUTERAMI CHŁODZONYMI CIECZA NP SR%) TEZ MOZE BYĆ JET FORCE (JAK KTOS TAKI MA NA SPRZEDASZ NIECH PISZE ) .MAM RACJE Z TYM AEROXEM ?
(to ma być sportowa mocna 50)mam doz zaoferowania 3700 zł kupie aeroxa za tyle z 2002 r
CO MAM KUPIĆ ? DORZDZCIE COŚ PLIS!!!
NAJBARZDEJ BYŁBYM ZAINTERESOWANY AEROXEM I INNYMI SKUTERAMI CHŁODZONYMI CIECZA NP SR%) TEZ MOZE BYĆ JET FORCE (JAK KTOS TAKI MA NA SPRZEDASZ NIECH PISZE ) .MAM RACJE Z TYM AEROXEM ?
(to ma być sportowa mocna 50)mam doz zaoferowania 3700 zł kupie aeroxa za tyle z 2002 r
CO MAM KUPIĆ ? DORZDZCIE COŚ PLIS!!!
Ostatnio edytowano 23/4/2009, 14:48 przez dozo5, łącznie edytowano 1 raz
- dozo5
- Świeżak
-
wikples - Bywalec
Re: JAKI SKUTER NAJLEPIEJ KUPIĆ
dozo5 napisał(a):JAKI SKUTER NAJLEPIEJ KUPIĆ ?
szypki najlepiej i zielony =]
-
lewko - Świeżak
no i żeby jeszcze miał koła bo bez tego to ani rusz, najlepiej jeszcze jakby miał taki fajoWy tłumik bo wtedy jest cichsiejszy 

Ciekawośc to pierwszy stopień do piekła,
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
a prędkośc to drugi :D
"I kto tu mówi ze moto nie ma duszy..."
-
Jonyl - Świeżak
Hahahaha to mnie rozwaliłeś. Warn już pewnie do ciebie leci. Nie umiesz czytać ? Talta napisał ci "czytamy regulamin, Wikples podał ci link do tematu gdzie się pytamy co na 1 moto. Umiesz czytać ? Wypiłeś za dużo ? Boże...
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Kup skuter który będzie myślał za ciebie, bo z takim rozumem to się zabijesz. Koledzy piszą ci że nie ten temat, znaczy że masz już od tego temat, a ty dalej swoje. tacy ludzie na drogach to śmierć i plaga
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
wiemdeyna napisał(a):Hahahaha to mnie rozwaliłeś. Warn już pewnie do ciebie leci. Nie umiesz czytać ? Talta napisał ci "czytamy regulamin, Wikples podał ci link do tematu gdzie się pytamy co na 1 moto. Umiesz czytać ? Wypiłeś za dużo ? Boże...
idioto na to str wchodziłem .
Dzia nowik441
ty chyba jeden spox na tej str jesteś
- dozo5
- Świeżak
sam jestes pedal
motor to moze i masz ale jak bys umial czytac to bys przeczytal regulamin i wiedzial, ze motor to jednostka napedowa motocykla
mozesz sie czepiac mojego sprzetu mam to w du.pie wazne, ze umiem jezdzic i zmieniac biegi, wiem co to sprzeglo, a ty na tym swoim neosie masz tylko gaz i hamulec trudniejsze od taczki haha ( jesli obrazilem kogos poza dozo5 to szczerze przepraszam )
kup se motor od kiłeja wsadz w rame od roweru, kup lampe i owiewki od RS
P.S.rico ma na sprzedaz owiewki do RS
motor to moze i masz ale jak bys umial czytac to bys przeczytal regulamin i wiedzial, ze motor to jednostka napedowa motocykla
mozesz sie czepiac mojego sprzetu mam to w du.pie wazne, ze umiem jezdzic i zmieniac biegi, wiem co to sprzeglo, a ty na tym swoim neosie masz tylko gaz i hamulec trudniejsze od taczki haha ( jesli obrazilem kogos poza dozo5 to szczerze przepraszam )
kup se motor od kiłeja wsadz w rame od roweru, kup lampe i owiewki od RS
P.S.rico ma na sprzedaz owiewki do RS
- talta
- Mieszkaniec forum
dozo5 napisał(a):wiemdeyna napisał(a):Hahahaha to mnie rozwaliłeś. Warn już pewnie do ciebie leci. Nie umiesz czytać ? Talta napisał ci "czytamy regulamin, Wikples podał ci link do tematu gdzie się pytamy co na 1 moto. Umiesz czytać ? Wypiłeś za dużo ? Boże...
idioto na to str wchodziłem .
Dzia nowik441
ty chyba jeden spox na tej str jesteś
Za idiotę i pedała już warn leci. I czy ty nie rozumiesz, że to nie miejsce na pisanie takich rzeczy ? Po jakiego... tu piszesz jeszcze jak każdy ci mówi gdzie masz się zapytać. Powodzenia z takim rozumowaniem w przyszłości...
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm