Trzymajcie za mnie kciuki
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
-
Krejzi.Mery - Bywalec
No jasne, przecież każdy Niemiec to nazista a Rosjanin pijak ;]
To że masz X lat więcej ode mnie, nie znaczy że możesz uznawać każdego w tej samej grupie wiekowej za dzieciaka bo zdarzają się mądrzejsi od Ciebie ;]
Na dodatek jesteś młodą osobą, więc jako takiego doświadczenia życiowego jeszcze nie masz
Mogłaś nie prowokować, ja tylko bronie moich poglądów i uważam że mogłaś sobie darować tamtego komentarza, jednak jeżeli sprawił Ci on wielką satysfakcje bądź dodał skrzydeł to cieszę się razem z tobą i oboje darujmy sobie dalszą dyskusje.
Pozdrawiam
To że masz X lat więcej ode mnie, nie znaczy że możesz uznawać każdego w tej samej grupie wiekowej za dzieciaka bo zdarzają się mądrzejsi od Ciebie ;]
Na dodatek jesteś młodą osobą, więc jako takiego doświadczenia życiowego jeszcze nie masz

Mogłaś nie prowokować, ja tylko bronie moich poglądów i uważam że mogłaś sobie darować tamtego komentarza, jednak jeżeli sprawił Ci on wielką satysfakcje bądź dodał skrzydeł to cieszę się razem z tobą i oboje darujmy sobie dalszą dyskusje.
Pozdrawiam

-
gba4 - Bywalec
Młoda nie młoda, jednak starsza od Ciebie a nie zapominam o shifcie zwracając się do Ciebie (co jednak jest jakąś oznaką szacunku, nawet jeśli jeszcze jesteś dzieciuch, czego dowodzisz indycząc się niemiłosiernie bez powodu).
O doświadczeniu ze mną nie dyskutuj, bo mi pod żadnym względem nawet do kostek nie sięgasz, czego dowodem jest choćby to, że paliwo do Twojego pojazdu kupują Ci rodzice i fakt, że hmm... jestem starsza?
Idź się do następnego egzaminu przygotowywać, zamiast robić z siebie dojrzalszego niż jesteś. Na dorosłość jeszcze będziesz miał czas.
P.S.
O doświadczeniu ze mną nie dyskutuj, bo mi pod żadnym względem nawet do kostek nie sięgasz, czego dowodem jest choćby to, że paliwo do Twojego pojazdu kupują Ci rodzice i fakt, że hmm... jestem starsza?
Idź się do następnego egzaminu przygotowywać, zamiast robić z siebie dojrzalszego niż jesteś. Na dorosłość jeszcze będziesz miał czas.
P.S.
"tamten komentarz" jak już. Popracuj zdecydowanie nad polszczyzną. Coś te "przejęzyczenia" zdarzają Ci się zdecydowanie zbyt często.gba4 napisał(a):tamtego komentarza
Etsy (otwórz link)
-
Krejzi.Mery - Bywalec
Ja również jak kolega pisałem dzisiaj ten test. Jak dla mnie to on był o wiele łatwiejszy od humana i od tych testów mat-przyr. których wcześniej robiłem. A jutro angol heh.
O wycieku na pewno słyszeliście. W tv TVP podawali, że testy zostały wstawione na speddyshare z komputera 18-to latka, którego siostra również pisze egzaminy.
O wycieku na pewno słyszeliście. W tv TVP podawali, że testy zostały wstawione na speddyshare z komputera 18-to latka, którego siostra również pisze egzaminy.
Była CBR 600 F2.
-
deyna - Bywalec
Z angielskiego na próbnych miałem 90% i czuje się przygotowany ;]
A co do moich pieniędzy to nie wypowiadaj się skoro nie wiesz jak to wygląda naprawdę, nic za darmo nie dostaje i od zawsze byłem uczony że trzeba ''dać coś z siebie''
Cieszę się że trafiłem na nauczycielkę J.polskiego, na pewno dużo się nauczę ;]
Miałem kończyć tą nie potrzebną dyskusje pani Krejzi.Mery, więc idę teraz na mój motocykl i trochę poskacze po górkach
Pozdrawiam i proszÄ™ tylko o nie nazywanie mnie dzieciuchem
Jestem jaki jestem, ale myślę że prezentuje co najmniej dostateczny poziom oraz kulturę.
Jeżeli znajdzie pani i w tym poście jakieś błędy to bardzo się ucieszę jeżeli znów mnie pani poprawi, w końcu cały życie się uczymy ;]
Ps: Chociaż nauczycielką chyba nie jesteś ale mniejsza z tym, tak tylko piszę żeby zminimalizować riposty w stosunku do mojej osoby xD
A co do moich pieniędzy to nie wypowiadaj się skoro nie wiesz jak to wygląda naprawdę, nic za darmo nie dostaje i od zawsze byłem uczony że trzeba ''dać coś z siebie''
Cieszę się że trafiłem na nauczycielkę J.polskiego, na pewno dużo się nauczę ;]
Miałem kończyć tą nie potrzebną dyskusje pani Krejzi.Mery, więc idę teraz na mój motocykl i trochę poskacze po górkach

Pozdrawiam i proszÄ™ tylko o nie nazywanie mnie dzieciuchem

Jestem jaki jestem, ale myślę że prezentuje co najmniej dostateczny poziom oraz kulturę.
Jeżeli znajdzie pani i w tym poście jakieś błędy to bardzo się ucieszę jeżeli znów mnie pani poprawi, w końcu cały życie się uczymy ;]
Ps: Chociaż nauczycielką chyba nie jesteś ale mniejsza z tym, tak tylko piszę żeby zminimalizować riposty w stosunku do mojej osoby xD
-
gba4 - Bywalec
-
Krejzi.Mery - Bywalec
gba4 napisał(a):Z angielskiego na próbnych miałem 90% i czuje się przygotowany ;]
To dobrze, że czujesz się przygotowany, ale wiesz... różnie bywa

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Ja siÄ™ ze wszystkim liczÄ™
no ale mam nadzieje że poprawie ostatni wynik i pójdzie trochę lepiej xD
Jak na razie to polski był łatwiejszy a matematyka zdaje się być trudniejsza lekko, chociaż sam nie wiem ;p możliwe ze poziom obydwu jest taki sam ;]
Dobranoc Mery xD

Jak na razie to polski był łatwiejszy a matematyka zdaje się być trudniejsza lekko, chociaż sam nie wiem ;p możliwe ze poziom obydwu jest taki sam ;]
Dobranoc Mery xD
-
gba4 - Bywalec
Re: Trzymajcie za mnie kciuki
gba4 napisał(a):Witam, dziś piszę egzamin gimnazjalny z części matematyczno-przyrodniczej.
Jako że chcę się dostać do dobrej szkoły to proszę ekipę scigacz.pl o trzymanie za mnie kciuki czy co tam chcecie![]()
Możecie ewentualnie mi zapalić parę świeczek czy czegokolwiek byle pomogło.
Z góry dziękuje i pozdrawiam, Gba4.
(Też mam motocykl i pokazuje łapke innym motocyklistą więc myślę że możecie mnie wspomóc![]()
No ale dobra zbieram się bo już 7.50 ; < trochę się boje ale mam nadzieje że będzie dobrze, jeżeli jednak zawale to nie mam po co wracać do domu ;P
Nie znam Cie
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
gba4 napisał(a):Jeżeli znajdzie pani i w tym poście jakieś błędy to bardzo się ucieszę jeżeli znów mnie pani poprawi, w końcu cały życie się uczymy ;]
Nie wiem czy Pani Mery znalazla ale ja cos wyszperalem

gba4 napisał(a):Miałem kończyć tą nie potrzebną dyskusje pani Krejzi.Mery, więc idę teraz na mój motocykl i trochę poskacze po górkach
Masz motocykl powiadasz? Wiec mam jedno pytanie jak mozesz jezdzic motocyklem jak nie mozesz miec prawa jazdy kat. A? Moze chodzilo ci o motorower albo skuter? Takie male sprostowanko bo sie nie moglem powstŻymac

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
gba4 napisał(a):(...)
Myślę że moja ortografia nie stoi na tak złym poziomie jak mi pani Krejzi.Mery wypomina, ludzie gorzej piszą ;]
Bierz przykład z osób które robią coś lepiej. Nie zadowalaj się tym, że są ludzie którzy robią coś gorzej bo z taką postawą daleko nie zajedziesz.
-
dark_angel - Świeżak
Nie ciskaj się chłopie, że Ci błąd wytknąłem
Jestem dziennikarzem i mam zboczenie zawodowe
Ale fakt faktem - jak ktoś pisze egzamin ze swojego ojczystego języka, to powinien w miarę go kontrolować
Żeby potem nie było "macham innym motocyklistą" bo to brzmi co najmniej ciekawie 

-
Ciechan666 - Świeżak
Krejzi.Mery napisał(a):Młoda nie młoda, jednak starsza od Ciebie a nie zapominam o shifcie zwracając się do Ciebie (co jednak jest jakąś oznaką szacunku, nawet jeśli jeszcze jesteś dzieciuch, czego dowodzisz indycząc się niemiłosiernie bez powodu).
Tak czytając tego komentarza przypomniała mi się

<pawel> c..j Ci w d..e
<Olox> czemu "Ci" z wielkiej?
<pawel> ludzi trzeba szanowac zwracajac siÄ™ do nich

PS. Co do egzaminu to wczoraj w wiadomościach to tylko tu przeciek, tu złapano, tu naruszona koperta. Normalnie masakra.
YAMAHA R1 2006
(otwórz link)

-
Darkoe - Świeżak
Konio napisał(a):gba4 napisał(a):Jeżeli znajdzie pani i w tym poście jakieś błędy to bardzo się ucieszę jeżeli znów mnie pani poprawi, w końcu cały życie się uczymy ;]
Nie wiem czy Pani Mery znalazla ale ja cos wyszperalemMoze to nie blad ale zawsze cos
gba4 napisał(a):Miałem kończyć tą nie potrzebną dyskusje pani Krejzi.Mery, więc idę teraz na mój motocykl i trochę poskacze po górkach
Masz motocykl powiadasz? Wiec mam jedno pytanie jak mozesz jezdzic motocyklem jak nie mozesz miec prawa jazdy kat. A? Moze chodzilo ci o motorower albo skuter? Takie male sprostowanko bo sie nie moglem powstŻymac
KTM EXC 125 ;] aktualnie jezdze po torze i okolicznych polach.Jestem w trakcie robienia A1
Jestem już po angielskim

-
gba4 - Bywalec
gba4 napisał(a):Jestem już po angielskimłatwy był i z wstępnych obliczeń mam ok +/- 45
Chodzi Ci o to chyba że masz np 45 i +/- 2. Tak?? Bo +/- z tego co wiem to tak się zapisuje błąd. I z tego co Ty napisałeś to równie dobrze mógł byś mieć 0 jak i 90.
YAMAHA R1 2006
(otwórz link)

-
Darkoe - Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości