Kiedy najlepiej kupic motocykl,częsci itd . . . ?
• Strona 1 z 1
Kiedy najlepiej kupic motocykl,częsci itd . . . ?
witam. Prosze o pomoc kiedy są najtańsze motocykle i najlepiej kupic moto (chodzi mi o miesiąc). Czekam na odpowiedzi/pozdro
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Najtansze motocykle sa pod koniec sezonu, jezeli chodzi o nowe motory. Np. nowa R6 w jednych z tarnowskich salonow motocyklowych w sierpniu kosztowala 47 tys, niedawno sie pytalem to juz kosztuje 42 ... zabieg czysto marketingowy tak zeby dystrybutor mogl sie pozbyc starych modeli a sprowadzic nowe... a z czesciami niewiem jak to jest. A pamietaj jezeli bedziesz chcial kupic nowy motor pod koniec sezonu to musisz sie liczyc ze tam za 2 czy za 3 lata bedziesz go musial taniej sprzedac, bo ci ucieka wtedy rocznik, ludzie z regoly kupuja zawsze mlodsze.
pzdr
pzdr
-
kuba - Świeżak
-
Valentino-Rossi-46 - Bywalec
Valentino-Rossi-46 napisał(a):sory ze nie napisałem chodzi mi o uzywane (50-125)
Jeżeli chodzi o używane to dużych różnic w cenach nie bedzie,nawet jeśli kupisz w zime to będzie prawie to samo co w sezonie,chociaż napewno coś tam taniej bedzie,tak mi sie wydaje

ps. ale w zime to jest o wiele mniejszy wybór lepiej poczekać do początku kolejnego sezonu

ADHD Squad | | http://www.bikepics.com/members/pisiu/
- Pisiu
- VIP Åšcigacz.pl
hmm nie zgadzam się, sezon jesień/zima to mnóstwo ładnych okazji żeby kupić używane motorki - tylko trzeba poszukać trochę ale zawsze coś się trafi. Ludzie sprzedają stare motory żeby kupić (okazyjnie) nowe, albo chcą sprzedać szybko przed zimą bo nie mają go gdzie garażować itp.
monitoruj allegro a na pewno coÅ› znajdziesz
monitoruj allegro a na pewno coÅ› znajdziesz
any colour you like as long as its black
- xyl_az1
- Świeżak
na wiosne tez mozna wyrwac fajne moto, koles nie sprzedal zima to bedzie chcial na iosne szybko pchnac to zejdzie z ceny;)
-
sopel - Świeżak
MOTOCYKLE obojętnie kiedy kupisz.
a to co chcesz kupić nie kupuj przypadkiem w maju, wtedy drożeją , jak wszystkie rowery przed komunią

a to co chcesz kupić nie kupuj przypadkiem w maju, wtedy drożeją , jak wszystkie rowery przed komunią

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości