Kompletny strój na motocykl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Bo należą do najdroższych a zazwyczaj większość szuka kasków w kasie do 1000 a nie 1000+.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
problem z wyborem kasku rozwiązany. po przeczytaniu wielu bardzo pozytywnych opinii i oczywiście obejrzeniu,a następnie przymierzeniu kasku, padło na
HJC FG-15 Entrap
jakością materiałów, z których został wykonany, oraz wyposażeniem nie ustępuje kaskom sporo droższym. bardzo wygodny, cena nie zabija (850 zł).
HJC FG-15 Entrap
jakością materiałów, z których został wykonany, oraz wyposażeniem nie ustępuje kaskom sporo droższym. bardzo wygodny, cena nie zabija (850 zł).
-
waylander - Świeżak
waylander napisał(a):problem z wyborem kasku rozwiązany. po przeczytaniu wielu bardzo pozytywnych opinii i oczywiście obejrzeniu,a następnie przymierzeniu kasku, padło na
HJC FG-15 Entrap
To gratuluję i liczę na jakąś recenzję po sezonie użytkowania

- Konig
- Świeżak
Konig napisał(a):waylander napisał(a):problem z wyborem kasku rozwiązany. po przeczytaniu wielu bardzo pozytywnych opinii i oczywiście obejrzeniu,a następnie przymierzeniu kasku, padło na
HJC FG-15 Entrap
To gratuluję i liczę na jakąś recenzję po sezonie użytkowania
osoby tu piszące to skarbnica wiedzy i ich opinie sporo mi pomogły, więc recenzja to chyba najmniej co mogę zrobić żeby podziękować:)
-
waylander - Świeżak
waylander napisał(a):problem z wyborem kasku rozwiązany. po przeczytaniu wielu bardzo pozytywnych opinii i oczywiście obejrzeniu,a następnie przymierzeniu kasku, padło na
HJC FG-15 Entrap
gratuluje zakupu.. zycze zeby sprawowal sie jak nalezy.. oraz mam nadzieje ze jakos tam pomoglem.. pozdrawiam
-
Leg1oN - VIP Åšcigacz.pl
już jakiś czas temu nieco zmodyfikowałem swoje zamiary co do kwoty, którą przyjdzie mi wydać na ciuchy...okazało się dość szybko, że 2 tys to za mało, nieco później doszedłem do wniosku że 2.5 też nie starczy, jak nie trudno się domyśleć w 3 też ciężko chyba będzie się zamknąć, ale do rzeczy...
w dniu dzisiejszym na motoargu w wawie udało mi się dostać za nieco ponad 700 zł nówkę spodni Berika z poniższego linku
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... 39-BK-0001
wydaje mi się że zakup bardzo dobry, tyle że teraz muszę jeszcze dkupić kurtkę i tu pojawia się moje pytanie...w zasadzie to dwa pytania...
1) czy te spodnie można połączyć z każdą kurtką innych producentów czy w grę wchodzi jedynie Berik (z tego co słyszałem to z Arlenem da się połączyć,prawda to?)?
2) czy znacie jakiś sklep w Wawie i okolicach gdzie można byłoby przymierzyć/kupić ciuchy Berika? (myślę że zdecyduje się na to - http://www.defender.net.pl/product-pol- ... 88-BK.html)
aha, w ogóle byłbym wdzięczny o jakieś opinie o tej firmie. wiem, że to dobra jakość, ale relatywnie mało jest opinii na temat tego brandu zarówno na tym forum, jak i sąsiednich.
z góry dzięki:)
w dniu dzisiejszym na motoargu w wawie udało mi się dostać za nieco ponad 700 zł nówkę spodni Berika z poniższego linku
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... 39-BK-0001
wydaje mi się że zakup bardzo dobry, tyle że teraz muszę jeszcze dkupić kurtkę i tu pojawia się moje pytanie...w zasadzie to dwa pytania...
1) czy te spodnie można połączyć z każdą kurtką innych producentów czy w grę wchodzi jedynie Berik (z tego co słyszałem to z Arlenem da się połączyć,prawda to?)?
2) czy znacie jakiś sklep w Wawie i okolicach gdzie można byłoby przymierzyć/kupić ciuchy Berika? (myślę że zdecyduje się na to - http://www.defender.net.pl/product-pol- ... 88-BK.html)
aha, w ogóle byłbym wdzięczny o jakieś opinie o tej firmie. wiem, że to dobra jakość, ale relatywnie mało jest opinii na temat tego brandu zarówno na tym forum, jak i sąsiednich.
-
waylander - Świeżak
Co do Berika to z tego co słyszałem (sam nie użytkuje) ludzie sobie chwalą. To jest jedna z czołowych marek produkujących akcesoria więc raczej nie powinieneś się zawieść. Wrócę jeszcze do Twojego pytania odnośnie rękawiczek Alpinestars Smx-2, użytkuje takie i powiem Ci, że na trasę odpadają całkowicie. W mieście w ciepłe dni sprawują się rewelacyjnie, natomiast na trasie ja używam Alpinestars'ów Gp-plus i jest jak najbardziej ok. Tego typu rękawice dadzą Ci wygodę i w miarę ciepłe łapy
. Buty tak jak wcześniej było powiedziane Smx-4, rewelacje, użytkuje i zarówno podczas jazdy czuje się bardzo pewnie jak i po zejściu z moto można się po przechadzać
Pozdrawiam i życzę udanych zakupów

Pozdrawiam i życzę udanych zakupów

Suzuki GSF 650 Bandit 06' --> Suzuki SV 650 08'
-
kleniu - Świeżak
waylander napisał(a):1) czy te spodnie można połączyć z każdą kurtką innych producentów czy w grę wchodzi jedynie Berik (z tego co słyszałem to z Arlenem da się połączyć,prawda to?)?
1. Berik i Arlen Ness na pewno, co do reszty to różnie bywa. Najlepiej jeździć ze spodniami i próbować

2. U mnie www.motorista.pl , u Kosty www.3fun.pl i kiedyÅ› mieli jeszcze Berika w plazie ale nie wiem jak jest teraz
3. firma bardzo dobra, jedyne co to skóra jest dosyć sztywna przez pierwsze tygodnie użytkowania
-
Kaja - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości