POMOCY!!! STREET CIĘŻKI DO POWROTU MA ORGINAŁ??
• Strona 1 z 1
POMOCY!!! STREET CIĘŻKI DO POWROTU MA ORGINAŁ??
Witam serdecznie!
nie bede zawracał głowy długą wypowiedzią, ale prosze tylko o pomoc doświadczonych motocyklistow bo mam zamiar kupic za 18h bandita s 600 ale przerobionego na streeta, motor bardzo mi sie podoba w orginalnej owiewce,i wogóle przodzie...jeśli tylko przod jest zmieniony na "street", kosztowny bedzie powrót do orginału, opłaca sie? dużo części do kupienia poza boczkami(prawy lewy) czachy,lampy ....pozdrawiam!!
nie bede zawracał głowy długą wypowiedzią, ale prosze tylko o pomoc doświadczonych motocyklistow bo mam zamiar kupic za 18h bandita s 600 ale przerobionego na streeta, motor bardzo mi sie podoba w orginalnej owiewce,i wogóle przodzie...jeśli tylko przod jest zmieniony na "street", kosztowny bedzie powrót do orginału, opłaca sie? dużo części do kupienia poza boczkami(prawy lewy) czachy,lampy ....pozdrawiam!!
- Czajnik166
- Świeżak
jeszcze jakbym wiedział jak załodować zdjęcie jak mam je na dysku tylko
....tylko przod jest przerobiony...a cena 8tys za 2004r.

- Czajnik166
- Świeżak
-
Piankowy Marynarzyk - VIP Ścigacz.pl
no właśnie tak myślałem że przerobiony jest z powodu wypoadku,no ale lakier niby orginał,bak lekko wgniecony i przetarty,to może miał wywrotke
- Czajnik166
- Świeżak
Czajnik166 napisał(a):...a cena 8tys za 2004r.
predzej malucha z 2004 znajdziesz niz nie walonego bandita z 2004 za 8k. odpusc, szukaj oryginala

-
WeWonItThreeTimes - Świeżak
Czajnik166 napisał(a):no właśnie tak myślałem że przerobiony jest z powodu wypoadku,no ale lakier niby orginał,bak lekko wgniecony i przetarty,to może miał wywrotke
orginalnosc lakieru tz. kolor mozesz sprawdzic w serwisie wystarczy znac numery VIN ale przylaczam sie do reszty zebys sobie odpuscil
bak wgniecony bo pewnie mu mlotek spadl jak go prostowal

- talta
- Mieszkaniec forum
hahaha, pewnie masz racje, i Wy wszyscy.Dzieki chłopaki za odpowiedzi i pomoc, daje gościowi spokoj.pozdrawiam 

- Czajnik166
- Świeżak
A zdjęcia możesz wstawić za pomocą m.in:
http://fotosik.pl/
Jak byś jednak dalej się upierał, to jedź do Suzuki na sprawdzenie przed zakupem i niech sprawdzą czy kąt główki ramy jest OK, oni skutecznie wyleczą z chłamu (kosztorysem naprawy)
Chociaż czasami niektóre części w ASO Suzuki są jeszcze w miarę w rozsądnych cenach.
http://fotosik.pl/
Jak byś jednak dalej się upierał, to jedź do Suzuki na sprawdzenie przed zakupem i niech sprawdzą czy kąt główki ramy jest OK, oni skutecznie wyleczą z chłamu (kosztorysem naprawy)

Chociaż czasami niektóre części w ASO Suzuki są jeszcze w miarę w rozsądnych cenach.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1