Nie pali ! WSK
• Strona 1 z 1
Nie pali ! WSK
Witam ! Moje pytanie brzmi tak :
Czemu Wska nie chce palic? Ma iskre zaplon wydaje sie dobrze wyregulowany benzyna dochodzi do silnika a nie pali co to moze byc ?? Jest to WSK 125 ccm . Troche to jest dziwne ma iskre i paliwo a nie pali co moze byc ? Prosze o pomoc !
Czemu Wska nie chce palic? Ma iskre zaplon wydaje sie dobrze wyregulowany benzyna dochodzi do silnika a nie pali co to moze byc ?? Jest to WSK 125 ccm . Troche to jest dziwne ma iskre i paliwo a nie pali co moze byc ? Prosze o pomoc !
-
RideR - Świeżak
dokladnie. iskra moze byc na wolnym powietrzu ale jak sie wkreci do cylindra to iskry moze nie byc jak swieca jest lipna (pod wyzszym cisnieniem). wymien swiece na poczatek... i zobaczymy
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Jeśli iskra jest, i zakładamy, że jest w odpowiednim momencie (nie musi być super dokładnie) to znaczy, że raczej coś nie tak z paliwem. Piszesz, że jest. Pozostają 2 pytania. Gdzie jest i czy w odpowiedniej ilości. Czyli gaźnik. To, że paliwo spływa nie oznacza jeszcze, że mieszanka jaka dostaje się do cylindra jest OK. No i pytanie czy skrzynia korbowa jest szczelna.
<a href="http://a-glass.pl">BMW F650 ST</a>
-
Grubas - VIP Åšcigacz.pl
Spoko chodzi zaplon byl do malej regulacji wazne ze pali jeszcze male regulacje i bedzie git Tylko jeden jest problem nie ma sprzegla ;/ Idzie taki drut z zebatki i chyba to powinno byc sprzeglo ale nie wiem jak to zrobic :/ narazie jeżdzi muj kumpel bez sprzegla ale bez sprzegla dlugo nie pojeździ. Wiec takie pytanie jak zrobic te sprzeglo ?
-
RideR - Świeżak
Cała zima przed tobą do robienia twojej wsk. Mi też cosik sprzegło ostatnio nie pasuje <ślizga się> Ale to są już tarcze zjechane i musze je zmienić. Na szczeście w czwórkach jest zajebiste sprzegło a w trójkach zwalone na całej linni <chodzi mi o trudność złorzenia go ponownie (jakieś pierścienie itd. poprostu się je ciężko składa )>
SUZUKI GSF600S BANDIT <marzenia> A narazie poczciwa wsk 175 ;]
-
kubat - Świeżak
sie temat o WSK rozrosl... ale nie zrozumie ten kto 4-ka nie posmigal...
kubat rozbierz i zobacz, jak przypalona jest okladzina a jest jej jeszcze sporo to mozna sprobowac to podczyscic.... jak sie da bo o ile pamietam to tam korkowa jakas masa jest wpakowana....
kubat rozbierz i zobacz, jak przypalona jest okladzina a jest jej jeszcze sporo to mozna sprobowac to podczyscic.... jak sie da bo o ile pamietam to tam korkowa jakas masa jest wpakowana....
Take this life I'm right here, stay a while and breath me in....... ZRXs
-
Wombat - VIP Åšcigacz.pl
Zobacze jak tam sprzęgiełko w sobote bo już pieniądze sobie nazbierałem na remont. Ale jeszcze zobacze czy to się nie odłoży bo kumpel coś gadał że jakiś łepek ma do sprzedania mz250 za 230zł z papierami i mówi że nawet w fajnym stanie ale wszystkiego się dowiem gdzieś na dniach <bo coś mi się wieżyć nie chce że za tyle>
SUZUKI GSF600S BANDIT <marzenia> A narazie poczciwa wsk 175 ;]
-
kubat - Świeżak
rider sprzegło masz z lewej strony a mechanizm wyciskający z prawej. ten właśnie drut w wałku wyciska sprzęło. no i nie zapomnij o śrucie między ślimakiem a tym drążkiem. to takie niby łozysko
wsk jest nieśmiertelna!!
wsk jest nieśmiertelna!!
f3
-
lmpk - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości