Kask - prosze o porady.
• Strona 1 z 1
Kask - prosze o porady.
Witam,
tak jak w temacie chcialbym zakupic kask i teraz pytanie, czy crossowy czy inegralny, gdyz pozbylem sie wlasnie skuterka i zaopatrzylem w DT 50 po lekkim tunningu w Supermoto, mysle, ze chyba raczej crossowy ( bardziej mi sie podobaja ) ale nie wiem jak jezdza ludzie ;p Co polecacie jakie firmy itd? Mam do dyspozycji okolo 400 zl ( kask + google lub sam kask ). Wiem, ze bylo duzo tematow, ale zadem mnie nie zaspokoil i mojego problemu nie rozwiazal, a do tego pytanko, czy mozna simialo zamawiac przez neta? Bo mam teraz kask YOHE ^.^ nie jest straszny, ale rozmiar znam, czy lepiej pojezdzic po sklepach i poprzymierzac? Przedewszystki liczy sie dla mnie komfort i bezpieczenstwo, ale milo bybylo gdyby tez ladnie wygladal ( np. fajne sa enduro z lotkami )
Dziekuje za odpowiedzi
Pozdrawiam
tak jak w temacie chcialbym zakupic kask i teraz pytanie, czy crossowy czy inegralny, gdyz pozbylem sie wlasnie skuterka i zaopatrzylem w DT 50 po lekkim tunningu w Supermoto, mysle, ze chyba raczej crossowy ( bardziej mi sie podobaja ) ale nie wiem jak jezdza ludzie ;p Co polecacie jakie firmy itd? Mam do dyspozycji okolo 400 zl ( kask + google lub sam kask ). Wiem, ze bylo duzo tematow, ale zadem mnie nie zaspokoil i mojego problemu nie rozwiazal, a do tego pytanko, czy mozna simialo zamawiac przez neta? Bo mam teraz kask YOHE ^.^ nie jest straszny, ale rozmiar znam, czy lepiej pojezdzic po sklepach i poprzymierzac? Przedewszystki liczy sie dla mnie komfort i bezpieczenstwo, ale milo bybylo gdyby tez ladnie wygladal ( np. fajne sa enduro z lotkami )
Dziekuje za odpowiedzi
Pozdrawiam
- RyZyK
- Świeżak
Może coś takiego będzie dobre: http://www.allegro.pl/item609162447_kas ... od_ss.html
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
mhm znalazlem o 40 zl mniej http://moto.allegro.pl/item600448975_hj ... o_atv.html czy ta firma jest dobra? dodam, ze zalezy mi na malowanaich pod Yamahe ( czarny, niebieski )
- RyZyK
- Świeżak
HJC jest to bardzo dobra firma. Możesz w podobnej kasie poszukać też SixSixOne (661) i Airoh'a.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości