mały warsztat
• Strona 1 z 1
mały warsztat
Witam czy może zna ktoś taki warsztat w Wojnowicach k.Opalenicy w wielkopolsce ?
dostałem od znajomka adres .teraz szukam jakieś info i opini o warsztacie .
dostałem od znajomka adres .teraz szukam jakieś info i opini o warsztacie .
- lukaso
- Świeżak
Po pierwsze to za co masz ostrzeżenie możesz się przekonać klikając w swój profil lub napis "Ostrzeżeń: 1" pod awatarem.
Po drugie - żeby sprawdzić kto dał warna - patrz punkt powyżej.
Po trzecie o ile dobrze pamiętam to nie ma takiego motocykla jak: "mały warsztat". No chyba że to jakaś nowa marka.
Po czwarte edytuj posty bo za to też są warny.
Po piÄ…te przeczytaj regulamin bo ewidentnie go nie znasz.
Po szóste stosuj się do regulaminu albo wypad.
Buziaczki PÄ…czusiu
Po drugie - żeby sprawdzić kto dał warna - patrz punkt powyżej.
Po trzecie o ile dobrze pamiętam to nie ma takiego motocykla jak: "mały warsztat". No chyba że to jakaś nowa marka.
Po czwarte edytuj posty bo za to też są warny.
Po piÄ…te przeczytaj regulamin bo ewidentnie go nie znasz.
Po szóste stosuj się do regulaminu albo wypad.
Buziaczki PÄ…czusiu
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
baktus napisał(a):Napewno warsztat jest i łwala sobie,ale sam tam jeszcze nie byłem
No to już coś a może masz w okolicy jakiś sprawdzony warsztat ?Tego w Wojnowicach kumple mi polecili ,ale inni kolesie znowu mówią że nic ciekawego .
- lukaso
- Świeżak
Własnie tak jest z tymi warsztatami,ze jedni łwala a drudzy nie.Wiem jeszcze o Kargowie za Wolsztyne, gosciu wciaz niema tam miejsca(chyba taki dobry?).A ja we wtorek zaprowadzam do Boruji Koscielnej,pierwszy raz i tez jedni chwala a inni nie.A skad jestes?Bo na forum ogłaszam sie gosciu z Gostynia,,Kargulvmax'' i gdyby blizej mnie mieszkał napewno bym sie do niego wybrał,bo telefonicznie bardzo dobre wrazenie namnie zrobił i nawet przez tel.pomóg mi ze swiecami w moim Bandicie.Masz about28823.html&highlight= moze tobie tez pomoze albo do niego sie wybiezesz
- baktus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości