problem ze skrzynią biegów
• Strona 1 z 1
problem ze skrzynią biegów
sory za to ze pisze o takim motorze w tym forum ale nigdzie nikt mi nie odpowie bo wszystkie fora sa takie ze strasznie malo osob pisze bo właśnie zakupiłem ogara 205 i nie wiem co mu jest bo nie chcą wchodzić biegi tam jest ta kulka ze spręzynką dałem mocniejszą sprężynkę i biegi wchodzą cieżej ale co z tego jak odpalam na kopa silnik chodzi super ale jak wrzucam jedynkę to stoi jak dwójkę to też poprostu tak jakby był cały czas na luzie a gdy już się uda wrzucić bieg to co z tego jak przejadę 10 metrów i wyskakuje i potem muszę się szarpać z lewarkiem od skrzyni żeby tą jedynkę wrzucić a i jedynka lepiej wchodzi żeby dwójkę wrzucić trzeba z 10 razy dać na luz i do góry żeby załapało co może być tam wyrobione? lub co jest zepsute? pomózcie
- tokarz144
- Świeżak
-
maciek.046 - Bywalec
Jedyne co ci moge pomoc to wysle ci poradnik w pdf jak sie samemu naprawia rometa mam takie cos tylko wyslij mi adres email plik ma 18mb.
wiec sprawdz najpierw jakiej wielkosci poczte przyjmujesz.
najwyzej potne to na kawalki pod rarem.
wiec sprawdz najpierw jakiej wielkosci poczte przyjmujesz.
najwyzej potne to na kawalki pod rarem.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
tokarz144@op.pl a wiadomości moge odbierać do 10 mb więc jak by mozna było zapakować i mi wysłać jedną paczkę odbiore usune a potem drugą tak samo z gory dzięki sory że teraz nie zrobiłem tego ale będę używał edytuj bo nie zanm sie za bardzo na tych forach dopiero teraz to zauważyłem 

- tokarz144
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości