[Enduro] Po ISDE 2006 - wywiad z Kurowskim i...
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kolego cały rok cie nie było na MP, więc po co szukasz szumu. Taki mocny jesteś??? Zazdrościsz, że miałem fajne wakacje w Nowej Zelandii, że zobaczyłem na własne oczy, że od zeszłego sezonu się nic nie zmieniło. Pojawiłeś się z nikąd i próbujesz mnie ustawić pod siebie. KIM TY WOGÓLE JESTEŚ ??? ... ! Jeśli chodzi ci odwulicowość to podaj przykład. Sami wszyscy wiemy, że to ty jesteś jeden wielki chodzący farmazon, bo do jednych mówisz tak, a za plecami to co innego... Przykre to jest , że zamiast być po jednej stronie w słusznej sprawie to próbujesz zrobić szum na forum...Komentatorzy napisał(a):HWD - Wróblowi Chłopaki macie okazje żeby go zdemisjonować. Wróbel nie nadaje się na trenera. Stare motory na ISDE a kasa na wakcje. Niech go ktoś rozliczy co się dzieje z pieniędzmi. Jak nie może dogadać się z zawodnikami to znaczy że się nie nadaje na trenera. W polityce nie próbuje bo za duża konkurencja. Niech ktoś się zajmie! Masakra mi już brakuje słów. Niech samochody powymienia na starsze i bedzie kasa na lepsze motory.<br><hr>BZIK<br>Komentatorzy napisał(a):Człowieku jak ty chcesz zdymisionować wróbla i sikore?ja chciałem napisac list do ministra sportu i to wszystko opisać,Będąc na zawodach enduro spytałem kolegów zawodników czy podpiszą się pod tym listem,zgadni ilu się zgodziło, aż 3!!!.Więc o czym my tu rozmawiamy?Każdy jest tylko mocny w gębie.więc maja jak mają.Od większości słyszałem,ja to się ich boje bo mnie zdyskwalifikują na cały przyszły sezon.Chłopaki nadajecie się do tarcia chrzanu!!! P.S temu kopczyńskiemu też należało by się przyjżeć dokładnie!<br><hr>zawodnik z kielc<br>Komentatorzy napisał(a):Zawodniku z kielc chyba miałeś zawieszoną licencję i trzęsiesz gaciami, bo po gadce wnioskuje, że tylko powierzchowne gadanie i próbuje coś tu zamieszać lecz mu nie bardzo wychodzi. Kolego nie udawaj tajnego agenta tylko przedstaw się... Jesli chodziłeś i po podpisy to dlaczego nie dotarłeś z tym do mnie. Ciekawe z którymi zawodnikami rozmawiałeś...<br><hr>Łukasz Kurowski<br>Komentatorzy napisał(a):Akurat nie chodzi tu o mnie i moją licencje bo ja to SR*M na ten cały pzmot,ja jeżdzę motorkiem dla rozrywki,ale ty podobno traktujesz ten sport bardzo poważnie,więc tobie powinno zależeć aby obalić ten ustrój,a jak góral w siemiatyczach spytał czy się podpiszesz pod petycją to pierwszy uciekleś.dyrekcja na ciebie nasikała bo zmieniłeś gaz-gaza na ktm-a a ty im,jedziesz na sześciodniówke stara potarganą hondą !!! wstyd Łukaszku wstyd jak cholera.Jesteś ich marionetką<br><hr>hubert dzianok<br>
OD DZIŚ MASZ NOWY NICK - ADWOKAT PANA ZYCHA ! ! !<br><hr>Łukasz Kurowski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zychu a moze przestaniesz sie podszywac pod dzianoka ty myslisz ze co niektorzy cie nie rozpracowali, moze powiesz jaka spolke zalozyles w kielcach z dzianokiem , za co zreszta was zawiesili po tych zawodach w kielcach. i kto tu mowi o dwulicowosci ???ty za to oszustem jestes . a slowo to masz tyle warte co pies nasikal
<br><hr>obserwator
<br><hr>obserwator
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A tak na marginesie jakimi uprawnieniami trenerskimi posluguje sie Wróbel .Bo o ile mnie moja wiedza nie myli to nie ma żadnych .I tak na zgrupowania kadrowe ściągaja Berglunda za którego placi PZM .Ktoś coś chce dodac ???? Zapraszam<br><hr>nerwus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolego Tomku !!!!!!!!!
Jak nie znasz sprawy to po wa*a sie wpiepszasz pomiędzy wódkę a zakąske?????<br><hr>smr
Jak nie znasz sprawy to po wa*a sie wpiepszasz pomiędzy wódkę a zakąske?????<br><hr>smr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TAK POPIERAM TAK MA BYC MIEDZY ZAWODNIKAMI SOLIDARNOSC HUBERT DOSYC<br><hr>TOMASZ ZYCHKomentatorzy napisał(a):wyszczekany kolego Hubercie moim zdaniem twoje polemizowaniem z Łukaszem Kurowskim jest bez sensu. Dopiero co zaczeliscie rozmawiac o działaczach i o wszelkich nieprawidłowosciach w teamie Wrobla a wy zaczynacie sie żrec miedzy sobą. Najpierw dokonczcie sprawe Wrobla bo to jest w waszym interesie a nie jechanie po sobie jak po łysej kobyle. solidarnosc was złączy, a kłótnie was podzielą a efekt do przewidzenia. Panowie przejdzcie do meritum sprawy!!!!!!<br><hr>FAN<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no bardzo ładnie nam pan sie przedstawil panie {trenerze} pana wypowiedz potwierdziła jaką pan jest osobą<br><hr>mika
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
JAK JEST TAKI MODRALA TO SIE PODPISZ CWANIACZKU CO ?<br><hr>TOMASZ ZYCHKomentatorzy napisał(a):zychu a moze przestaniesz sie podszywac pod dzianoka ty myslisz ze co niektorzy cie nie rozpracowali, moze powiesz jaka spolke zalozyles w kielcach z dzianokiem , za co zreszta was zawiesili po tych zawodach w kielcach. i kto tu mowi o dwulicowosci ???ty za to oszustem jestes . a slowo to masz tyle warte co pies nasikal
<br><hr>obserwator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
TO JEST FORUM NIE DLA FRAJERÓW KTÓRZY NIEKomentatorzy napisał(a):kolego Tomku !!!!!!!!!
Jak nie znasz sprawy to po wa*a sie wpiepszasz pomiędzy wódkę a zakąske?????<br><hr>smr<br>
MĄJĄ ODWAGI PODPISAC SIE POD SWOJIM GŁOSEM
CO TO SPRAWY TO KAŻDY GŁUPI WIE CO SIE DZIEJE W SPORCIE ENDURO <br><hr>TOMASZ ZYCH
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tak na moje oko to chyba ktos za kogos sie wypowiedzial bo to nie moze byc wrobel on jest do tego za matol. dawniej sie pisało chuj przez samo h a reraz malol skonczyl mature i pisze przez ch hahhahhahha <br><hr>polonista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
kolego zychu ( z malej litery ) a może byś tak zmknał mordę . bo jak mi sie wydaje to ty jestes frajerem<br><hr>andrzej lisik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Woda mi się w ***** gotuje jak czytam wasze bery! Dajcie spokuj Zychowi i skoncentrujcie się na tych co plujemy im w pysk a mówią,że deszcz pada. Zych też czasami mnie wkurwia, ale to są bzdury i śmieszne sprawy. Uważam , że też wile razy pomógł ,a sam fakt, że Maro ma dobrze to obliguje nas do tego żebyśmy zamknęli się. No tak troszkę można się wyżalić... ha ha , ale chłopaki bez przesady. W taki spoosób do niczego nie dojdziemy. <br><hr>Bartlomiej Bembenik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
BARTEK MA RACJE, NIE RÓBMY SZUMU WOKÓŁNAS TYLKO SKONCENTRÓJMY SIĘ NA ISTOTNEJ ITAK PRZYKREJ RZECZY... nikt z nas nie jest ideałem, ale czas skupić się nad koncepcją i poczynaniami pana trenerai osób trzecich, którzy robią wszystko by na tym zarobić kosztem zawodników i enduro, które bardzo szybko idzie na dno.
Ps-trenerem to on nigdy nie był przynajmniej dla mnie...
<br><hr>Łukasz Kurowski
Ps-trenerem to on nigdy nie był przynajmniej dla mnie...
<br><hr>Łukasz Kurowski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
.....i temat sie kreci
:D: Kura i Bemben sa zaje*isci (KTM POLSKA - wiecej takich teamow, chlopaki podwyzszaja poziom i o to wlasnie chodzi ) A pan trener im rzuca klody pod nogi. BRAWO TRENERZE, to sie do prasy nadaje..... i do telewizji z reszta tez!!!! .......a co........<br><hr>Marek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Proponuje szybciutko napisac pisemko do prokuratury,niku ministra a nawet prezydenta.Niech ich rozlicza z tego wyjazdu na ISDE.Prosze napisac kto sie tym zajmie?Powinien to byc ktos kto tam byl i widzial caly ten cyrk.Ja wtym roku nie jezdzilem,ale co wy myslicie ze jak slysze co panowie Ś i W wyprawiaja to mi żyły nie póchną!?Jestem z wami jedziemy z nimi!<br><hr>Hubert Dzianok
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak nikt z nich nie zajmie stanowiska to chętnie dobiorę się im do D.... ! Nie ma problemu z żadną prasą czy telewizją. Oni czekaja na takie materiały. Mateusza chcieli nawet na ostatnich zawodach w ostródzie wykluczyć bo myśleli ,że nie ma Prawa Jazdy KAT." A" i oficjalne pismo przyszło z PZM w tej sprawie. Uważam , że to chwyty poniżej pasa. Zawody wygrywa się uczciwą rywalizacją, Mateusz jest najmłodszym juniorem i uwazam ,że powinno być im wstyd za takie zachowanie. Rozumiem gdyby był za stary, ale wszyscy jego rywale mają ponad dwadzieścia lat. Od kiedy oni są tacy legalowcy???? Naszczęście posiadał takowe Prawko, ale uwierzcie mi było ciężko. Ktoś napisał ,że Pan Marek Kopczyński jest taki czy owaki!!! > daje wszystkim słowo i ręcze za tego gościa że gdyby nie On to byłbyjuż po POLSKIM ENDURO. Ten człowiek potrafi rozmawiać i doskonale rozumie sytację ale musimy wiedzieć, że sam niczego nie zrobi choćby bardzo tego chciał. Ja jestem za nim i bardzo licze się z jego zdaniem. <br><hr>Bartlomiej Bembenik
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Z tym pismem to dobry pomysł, ale trzeba poczekać i zobaczyć co do powiedzenia ma WRÓBEL. Wszczoraj podobno wrócił z Polinezji Francuskiej... Zobaczymy co wyjdzie... Z tego co mi wiadomo to Zarząd PZM dowiedział się jak to jest. Poczekajmy jeszcze kilka dni. Zobaczymy jak się sprawy potoczą. Jest zle- to wszyscy wiemy.Pismo zawsze można wysłać czy media powiadomić.
<br><hr>Łukasz Kurowski
<br><hr>Łukasz Kurowski
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl