problem z ducati monster 600
• Strona 1 z 1
problem z ducati monster 600
Siema
Mam maly problem z moim ducatem. Od czasu do czasu motor gasnie podczas jazdy. Przy tym padaja zegary, czyli tak jakby nie bylo doplywu pradu... Na poczatku dzialo sie to tylko przy malych predkosciach. NA trasie nigdy. Dopiero po wjechaniu do miasta, zatrzymywaniu sie na swiatlach, jednak ostatnio zgasl mi tez na trasie przy predkosci ok 120km/h.
Czasami jak zgasnie sa tez problemy z rozkrusznikiem... Raz zadziala, innym razem zero reakcji. Jak juz w koncu odpali to zazwyczaj jest dosc mocne bum z rur.
Mial ktos z uzytkownikow monstera taki problem?
W poprzednim sezonie wymienialem olej, filtry i swiece. Do tego mialem tez regulowane gazniki.
Mam maly problem z moim ducatem. Od czasu do czasu motor gasnie podczas jazdy. Przy tym padaja zegary, czyli tak jakby nie bylo doplywu pradu... Na poczatku dzialo sie to tylko przy malych predkosciach. NA trasie nigdy. Dopiero po wjechaniu do miasta, zatrzymywaniu sie na swiatlach, jednak ostatnio zgasl mi tez na trasie przy predkosci ok 120km/h.
Czasami jak zgasnie sa tez problemy z rozkrusznikiem... Raz zadziala, innym razem zero reakcji. Jak juz w koncu odpali to zazwyczaj jest dosc mocne bum z rur.
Mial ktos z uzytkownikow monstera taki problem?
W poprzednim sezonie wymienialem olej, filtry i swiece. Do tego mialem tez regulowane gazniki.
- qbaszyd
- Świeżak
Nie ten dział ! Tutaj znam tylko jednego użytkownika ducati monstera - Landryss ale on raczej nie miał tego problemu
Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
Dobrze prawi ja tak miałem z ER5 jak nie dokręciłem klem po zimie ;/. Aż zrobiłem regulacje. Ale potem znowu po jakims czasie sie zczailem ze tylko na wyboju mi gasl
albo przygasal i potrafil strzelic z rury (poprostu mieszanka sie zbierala w gaznikach i strzał.)

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości