Zobacz wÄ…tek - Kupilem B 12
NAS Analytics TAG

Kupilem B 12

Wszelkie dyskusje o motocyklach onroad.
Milośnikow enduro, crossu, skuterów motorowerów oraz motocykli o pojemności do 125 ccm zapraszamy do działów niżej.
_________

Kupilem B 12

Postprzez Speki » 30/11/2006, 01:17

Jakos w miescie mi to dziwnie pracuje.Stala predkosc 50,60km na gdz.na trujce jakby za niski bieg-no a 4 jakby za wysoki.Jakos tak niespokojnie na tej 3.Nierowno pracuje jednak tez nie szarpie.Moze troszeczke.Ciezko powiedziec.Jak tylko dodac lub odjac gazu,pod gore lub z gory takze z obciazeniem to Moto. mazenie.Niemowiac o przyspieszeniu solo czy tez z pasazerem.
Dobra na tej trujce staram utrzymywac do 50 no a 4ce. ponad 60.Na 4ce. nawet rowno chodzi ale slychac ze jagby za wysoki bieg.
Macie w waszych Banditkach tak samo?
Moje poprzenie Moto. to GS 500.Moze zemna cos nie tak.
Speki
Świeżak

Postprzez Thrillco » 30/11/2006, 04:22

no to masz zboczenie GSowskie dotyczace 2 garów grających pod rytm vidlaka:) Gratuluje zakupu, pewnie udanego-niech ci służy jak najdłużej.
kreć go bez kompleksów i nie szukaj dziury w całym...ja tak myślę, ze pewnie na zbyt niskich obrotach jeździsz, co wiąze się właśnie z tym zboczeniem GSowskim:) Daj mu 3k i wyżej, po za tym 4 gary to o 2 więcej więc o 2 razy częściej słyszysz suw pracy:) Tak czysto teoretycznie:)
brak opisu...
Thrillco
Mieszkaniec forum

Postprzez barteckstreet » 30/11/2006, 14:58

Thrillco napisał(a): zboczenie GSowskie

hehe zboczenie GSowskie :wink:
barteckstreet
Świeżak

Powrót do Motocykle

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości

na górê