[AktualnoÅ›ci] GP Kataru – Stoner najszybszy w..
• Strona 1 z 1
[AktualnoÅ›ci] GP Kataru – Stoner najszybszy w..
Dyskusja na temat: GP Kataru – Stoner najszybszy w pierwszym treningu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GP Kataru – Stoner najszybszy w pierwszym treningu
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
GP Kataru – Stoner najszybszy w pierwszym treningu
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Czy na rai sport będzie można obejrzeć ten wyścig? Jeśli tak to o której? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedz;)<br><hr>człowiek bez sportklubu....
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
bedzie mozna obejrzeć na DSF-ie o 17.30 start 125ccmKomentatorzy napisał(a):Czy na rai sport będzie można obejrzeć ten wyścig? Jeśli tak to o której? Z góry bardzo dziękuje za odpowiedz;)<br><hr>człowiek bez sportklubu.... <br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja narazie muszę zdać się na internet i oglądanie tylko wyników...
Przypominam, że Stoner zajął 1 miejsce pole position...ciekawe jak mu pójdzie w wyścigu, no i szkoda że pozostałe Ducaty słabo, ale przeczuwałem, że Hayden może mieć problemy z opanowaniem GP9 - tak czy siak przypominam, że to najwyższa światowa półka i startuje tu wielu utytułowanych zawodników...Pozdrawiam i Wesołych Świąt! <br><hr>Desmoquatrro 748 S
Przypominam, że Stoner zajął 1 miejsce pole position...ciekawe jak mu pójdzie w wyścigu, no i szkoda że pozostałe Ducaty słabo, ale przeczuwałem, że Hayden może mieć problemy z opanowaniem GP9 - tak czy siak przypominam, że to najwyższa światowa półka i startuje tu wielu utytułowanych zawodników...Pozdrawiam i Wesołych Świąt! <br><hr>Desmoquatrro 748 S
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości