Zobacz wątek - Speedfight 2 - problem z dopływem paliwa do gaźnika
NAS Analytics TAG

Speedfight 2 - problem z dopływem paliwa do gaźnika

i inne małe pojemności
_________

Speedfight 2 - problem z dopływem paliwa do gaźnika

Postprzez rys4a » 8/4/2009, 20:24

Witam. Mam problem, a mianowicie paliwo w Peugeocie Speedfight 2 nie chce dopływać do gaźnika. Patrząc na filtr paliwa widać jak paliwo nie chce płynąć dalej, tzn płynie bardzo słabo. Filtr nie jest zapchany i jest założony zgodnie ze strzałką. Miał ktoś już kiedyś taki problem i czy ktoś może mi pomóc w tej sprawie :?:
Pozdr
rys4a
Świeżak

Postprzez Cwikla » 8/4/2009, 20:38

Do filtra płynie normlanie z filtra powoli? Czy może już jak dopływa do filtra to powoli.? Sprawdź kranik, może ta m coś się zapchało
Cwikla
Świeżak

Postprzez internatsyf » 9/4/2009, 13:08

Ja mam ten sam albo podobny problem, tylko że nie wiem co tak naprawde się dzieje . Ogólnie na początku mi przerywał zwalniał na chwile, później musiałem stawac bo inaczej gasł, niedawno próbowałem go odpalić to popyrka chwile i gaśnie, jak sie troche popytałem to może to zależeć od obrotów a co do twojego przypadku nie moge za dużo powiedziec bo tego nie widze. Podejżewam że coś może być zapchane ale będze musiał bodjechać do mechanika. Jak coś będe wiedział to niedłudo napisze.

3mcie sie
internatsyf
Świeżak

Powrót do Motorowery do 50 ccm

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości

na górê