Zakup kasku szczękowego Nolan
• Strona 1 z 1
Zakup kasku szczękowego Nolan
Witam
zastanawiam siÄ™ nad kupnem kasku
http://motocyklowo.pl/index.php?products=product&prod_id=972 (otwórz link) jakie są wasze opinie ?
zastanawiam siÄ™ nad kupnem kasku
http://motocyklowo.pl/index.php?products=product&prod_id=972 (otwórz link) jakie są wasze opinie ?
- sorser
- Świeżak
Ja posiadam model n102 . Pisałem juz pare razy na forum jestem z niego bardzo zadowolony . Szczególnie w dziedzinie komfortu , świetnie przylega nic nie uciska uszy nie pieką . N103 ma blende w środku więc to kolejny plus . Jeśli nie masz dodatkowych 700 zł na multiteca to nolan w tej klasie cenowej to dobra propozycja .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
Dokladnie jak wyzej.
Jesli nie dysponujesz teraz kasa zeby dolozyc kilka stowek i kupic lepszego Multiteca to N103 jest ok.
W sumie teraz mozna bardzo tanio dostac Shuberta C2 a to juz o niebo lepsza jakosc.
Jesli nie dysponujesz teraz kasa zeby dolozyc kilka stowek i kupic lepszego Multiteca to N103 jest ok.
W sumie teraz mozna bardzo tanio dostac Shuberta C2 a to juz o niebo lepsza jakosc.
-
Pawcio415 - Świeżak
Pawcio415 napisał(a):Dokladnie jak wyzej.
Tu mam skrajne odczucia . Tez uważam firmę schuberth za absolutną ekstra lige w śród kasków ale gdy przymierzałem C2 wogólem mi nie zaimponował (mało komfortowy)a facet w sklepie powiedział że to już bardzo przestarzała konstrukcja i jej za bardzo nie poleca , dlatego kupiłem nolana i nie żałuje .
No ale schuberth ma już nową broń w kaskach szczękowych model c3 cena niestety 500 euro ale w teście rozwalił wszystkie inne kaski razem z multitekiem .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości