Zobacz wątek - <i>[relacje]</i> Motorbike Expo w Chorzowie
NAS Analytics TAG

[relacje] Motorbike Expo w Chorzowie

Komentarze użytkowników
_________

[relacje] Motorbike Expo w Chorzowie

Postprzez Ścigacz » 1/4/2009, 18:16

Dyskusja na temat: Motorbike Expo w Chorzowie
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motorbike Expo w Chorzowie
Ścigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/4/2009, 18:16

Byłem uczestnikiem
Wybrałem się z kolegą z Olsztyna i cóż, efekt tak, że już więcej nie pojadę. to były targi!? Z Szacunkiem ale w sklepach czasami więcej sprzętu mają.
Ceny wysokie zwłaszcza ze targi kojarzą mi się z promocjami i dobrą ofertą.
<br><hr>wojtek
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/4/2009, 18:39

dla mnie nieporozumienie<br><hr>rrr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/4/2009, 20:00

Ja też tam byłem i panie Redaktorze powiem tak jak czytam tą relacje to się zastanawiam nad jednym powiedzeniem:
nie rób nic a nie będzie krytyki....
jak czytam te wypociny to przychodzi mi do głowy jedno:

Pan Łukasz „Boczo" Tomanek na pewno zorganizuje w 2010 roku targi na miarę Genewy albo wystawy w Detroit....

Panie Boczo-Tomanku : tak krawiec kraje jak mu materii staje..

<br><hr>Van Hellsing
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/4/2009, 20:27

Komentatorzy napisał(a):Ja też tam byłem i panie Redaktorze powiem tak jak czytam tą relacje to się zastanawiam nad jednym powiedzeniem:

Pan Łukasz „Boczo" Tomanek na pewno zorganizuje w 2010 roku targi na miarę Genewy albo wystawy w Detroit....

<br><hr>Van Hellsing<br>
Czy coś o czym tu napisałem, było nie prawdą? Było dużo miejsca, budynek był ultra-nowoczesny, a motocykli było tak dużo, że trudno było je zliczyć?<br><hr>Boczo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 1/4/2009, 20:43

Komentatorzy napisał(a):Ja też tam byłem i panie Redaktorze powiem tak jak czytam tą relacje to się zastanawiam nad jednym powiedzeniem:

<br><hr>Van Hellsing<br>
Komentatorzy napisał(a):Czy coś o czym tu napisałem, było nie prawdą? Było dużo miejsca, budynek był ultra-nowoczesny, a motocykli było tak dużo, że trudno było je zliczyć?<br><hr>Boczo<br>
budynek była jaki był ale liczy się fakt że w ogóle ktoś coś robi i że ludzie mogą się spotkać na początku sezonu i pooglądać nowości, kupić jakiś ciuch lub akcesoria....

czy dla ciebie liczy się tylko metraż ?

Pewnie można było zrobić na płycie stadionu chorzowskiego tylko kim ją zapełnić jak jest to co jest Honda nieobecna na targach w Warszawie, a i reszta skromniutko weź pod uwagę, że są ciężkie czasy czasem warto pochwalić konwencje i to, że ktoś chce i mu wychodzi. Poza tym to zawsze były regionalne imprezy a nie ogólnopolskie mega show
<br><hr>Van Hellsing
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 2/4/2009, 18:19

A ja uważam podobie jak autor tego tekstu, z końcówką zgdzam sie w 100 %. Targi stały na bardzo niskim poziomie i ten zakaz wsiadania na motocykle ehh porażka :/ , jedynie nie żałuje wydanej kasy na bilet (całe szczeście że tylko 8zł) bo spoktanie ze znajomymi było udane ....<br><hr>zbychu
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 3/4/2009, 09:04

W porównaniu z ubiegłorocznymi targami w sosnowcu to te w Chorzowie to jakiś żart. Jakiś dowcip, na motocykle :" nie wsiadać" a odzieży i kasków : "nie ruszać" paranoja, i w dodatku w 5 min mozna bylo przejsc i do domu...<br><hr>Tomasz#46
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 5/4/2009, 16:09

jedno wielkie nie porozumienie !!!!!!! jedna z najgorszych imprez motocyklowych w Polsce. Byłem tam pierwszy i ostatni raz. Szkoda czasu i wydanych pieniedzy na ogladanie m.in uzywanej R1. Totalna porazka. Po za tym ludzi potraktowali jak trendowatych dodajac kretynskie kartki nietykalnosci. Wiocha jak za dawnych czasów. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!<br><hr>WIOCHA !!!!!!!
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl