[Kobiety] Kobieta na motocyklu – pierwsze...
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[Kobiety] Kobieta na motocyklu – pierwsze...
Dyskusja na temat: Kobieta na motocyklu – pierwsze kroki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kobieta na motocyklu – pierwsze kroki
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Kobieta na motocyklu – pierwsze kroki
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Robiłem prawko kat. A właśnie w Promotorze. Mimo, że musiałem przejechać pół Warszawy na zajęcie to zdecydowanie nie żałuję tej decyzji! Z chęcią nawet teraz gdy jeżdżę już własnym moto posłuchałbym "praktycznej teorii" przekazywanej na placu
<br><hr>Kali

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
po co piszecie takie bzdurne artykuły? a co kobieta radzi sobie inaczej na motocyklu niz mezczyzna? skoro mezczyzna jezdzi na motocyklu to kobieta ma do tego takie samo prawo i nie widze powodu do wyrozniania ich. czyzby nasze panie czuly sie jakos zakompleksione?<br><hr>szowinista?
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem za jeszcze raz za, świadomość którą uczą chłopaki z Pro-Motor-a jest ważna, niezbędna do normalnego poruszania sie po naszych ulicach i torach. Widok kobietki na r1 lub rr jest bezcenny-czad i tyle:)<br><hr>rafllo5vr6
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Szowinista, może ty jesteś wzorcowo tolerancyjny i nie dostrzegasz problemu? Ja znam to z autopsji i uważam, że takie teksty są bardzo potrzebne, bo wiele jeżdżacych na moto dziewczyn wciąż jest traktowanych jak dziwolągi, babochłopy lub motocykliści drugiej kategorii.Komentatorzy napisał(a):po co piszecie takie bzdurne artykuły? a co kobieta radzi sobie inaczej na motocyklu niz mezczyzna? skoro mezczyzna jezdzi na motocyklu to kobieta ma do tego takie samo prawo i nie widze powodu do wyrozniania ich. czyzby nasze panie czuly sie jakos zakompleksione?<br><hr>szowinista?<br>
Ciekawe podjeście do nauczania - chyba się skuszę

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
uczęszczałam tam na zajecia doszkalające
i bardzo je sobie chwale, gdyż szkoła gdzie chodziłam na kurs wg mnie nadaje się do likwidacji...!!!

"Nie tkwij w przeszłości, nie oddawaj
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
się marzeniom o przyszłości, skup
umysł na chwili obecnej."
-
Twins2 - VIP Ścigacz.pl
Jak zwykle kobitki na motorkach lubią robić dokoła siebie wielkie haaalo:D Niestety najlepszymi kucharzami i motocyklistami na świecie są mężczyźni:D więc z góry genetycznie macie ograniczone możliwości i zdolności:/ Bez urazy oczywiście drogie panie
<br><hr>Fanator

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
podaj przykład kiedy byłaś traktowana jak dziwoląg<br><hr>szowinistaKomentatorzy napisał(a):po co piszecie takie bzdurne artykuły? a co kobieta radzi sobie inaczej na motocyklu niz mezczyzna? skoro mezczyzna jezdzi na motocyklu to kobieta ma do tego takie samo prawo i nie widze powodu do wyrozniania ich. czyzby nasze panie czuly sie jakos zakompleksione?<br><hr>szowinista?<br>Komentatorzy napisał(a):Szowinista, może ty jesteś wzorcowo tolerancyjny i nie dostrzegasz problemu? Ja znam to z autopsji i uważam, że takie teksty są bardzo potrzebne, bo wiele jeżdżacych na moto dziewczyn wciąż jest traktowanych jak dziwolągi, babochłopy lub motocykliści drugiej kategorii.
Ciekawe podjeście do nauczania - chyba się skuszę<br><hr>baba na moto<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boże Narodzenie, rodzina, prezenty, moja wielka radość z nowych opon, mina szwagra - bezcenna!Komentatorzy napisał(a):po co piszecie takie bzdurne artykuły? a co kobieta radzi sobie inaczej na motocyklu niz mezczyzna? skoro mezczyzna jezdzi na motocyklu to kobieta ma do tego takie samo prawo i nie widze powodu do wyrozniania ich. czyzby nasze panie czuly sie jakos zakompleksione?<br><hr>szowinista?<br>Komentatorzy napisał(a):Szowinista, może ty jesteś wzorcowo tolerancyjny i nie dostrzegasz problemu? Ja znam to z autopsji i uważam, że takie teksty są bardzo potrzebne, bo wiele jeżdżacych na moto dziewczyn wciąż jest traktowanych jak dziwolągi, babochłopy lub motocykliści drugiej kategorii.
Ciekawe podjeście do nauczania - chyba się skuszę<br><hr>baba na moto<br>
Komentatorzy napisał(a):podaj przykład kiedy byłaś traktowana jak dziwoląg<br><hr>szowinista<br>

Z resztą wystarczy poczytać komentarze pod każdym tekstem o kobietach na moto.<br><hr>baba na moto
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ja tam widziałem 2 laski na cbr 900 śmigające na kole i jakoś szumu koło siebie nie robiły w porównaniu do debili którzy ledwo śmigają na kole i wystawiają swoje filmiki w necie...<br><hr>wKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle kobitki na motorkach lubią robić dokoła siebie wielkie haaalo:D Niestety najlepszymi kucharzami i motocyklistami na świecie są mężczyźni:D więc z góry genetycznie macie ograniczone możliwości i zdolności:/ Bez urazy oczywiście drogie panie<br><hr>Fanator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
<a href="http://radio.bialystok.pl/news/index/k/8/n/14651" target="blank" class="link">http://radio.bialystok.pl/news/index/k/8/n/14651</a> cos a propo motocykla, kobiety i pierwszego razu
<br><hr>Thrillco

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wypadki zdarzają się wszędzie. Tan konkretny o niczym nie świadczy. Myślę, że dziewczyny mają takie same predyspozycje do śmigania, jak my faceci. A kogo nie cieszy, kiedy po zdjęciu kasku ukazuje się damska twarz? Mnie w każdym bądź razie bardzo. Słowem: dziewczyny na jednoślady!<br><hr>GnypekKomentatorzy napisał(a):<a href="http://radio.bialystok.pl/news/index/k/8/n/14651" target="blank" class="link">http://radio.bialystok.pl/news/index/k/8/n/14651</a> cos a propo motocykla, kobiety i pierwszego razu<br><hr>Thrillco<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Najlepszym kucharzem jest moja żonaKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle kobitki na motorkach lubią robić dokoła siebie wielkie haaalo:D Niestety najlepszymi kucharzami i motocyklistami na świecie są mężczyźni:D więc z góry genetycznie macie ograniczone możliwości i zdolności:/ Bez urazy oczywiście drogie panie<br><hr>Fanator<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
moim zdaniem kobieta na motorze i jeszcze jesli jest bardzo ladna to tylko nadaje mu uroku
ale to moje zdanie <br><hr>Matys7522

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ooooo i tu sie zgadzam w 100% z wcześniejsza wypowiedzią!!!!!<br><hr>MaLutKiKomentatorzy napisał(a):moim zdaniem kobieta na motorze i jeszcze jesli jest bardzo ladna to tylko nadaje mu urokuale to moje zdanie <br><hr>Matys7522<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mam zamiar wybrać sie na kurs i chcialabym trafic do takiej szkoly o jakiej mowicie, niestety mieszkam w Łodzi moze ktos moglby mi polecic tutaj szkole.instruktora???<br><hr>ganda
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Witam!
mam 150cm wzrostu i nie wiem czy jest sens robić prawko na motor, czy będę w stanie dobrać jakiś motor do swojego wzrostu, żeby nogi mi nie 'dyndały'?<br><hr>daisy987
mam 150cm wzrostu i nie wiem czy jest sens robić prawko na motor, czy będę w stanie dobrać jakiś motor do swojego wzrostu, żeby nogi mi nie 'dyndały'?<br><hr>daisy987
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ja mam158, wiec niewiele wiecej i swobodnie poruszam sie na ninji 250, a powoli zaczynam radzic sobie z wiekszymi i ciezszymi 600-tkami. Tak wiec jesli nabierzesz doswiadczenia, to mały wzrost przestaje być barierą niedopokonania<br><hr>karolinaKomentatorzy napisał(a):Witam!
mam 150cm wzrostu i nie wiem czy jest sens robić prawko na motor, czy będę w stanie dobrać jakiś motor do swojego wzrostu, żeby nogi mi nie 'dyndały'?<br><hr>daisy987<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"wynika to jedynie z faktu, że niektóre rzeczy należy kobietom zupełnie inaczej tłumaczyć, bardziej opisowo, stosując dużo metafor..."itd. - Panie instruktorze, jest pan idiotą.<br><hr>piroznaje
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl