problem ze światłami w riejuRS2
• Strona 1 z 1
problem ze światłami w riejuRS2
Witam wszystkich . Mam pewien problem kupiłem Rieju RS2 Matrix i mam problem ze światłami z przodu . mam tylko postojówki i światła długi . gdy zapale motor i przełącze prawy przycisk to zapalają sie postajówki a gdy lewy światła długie . wyczytałem w necie ze postojówki powinny sie zaświecic przy odpaleniu silniki z tego wnioskuje ze prawy przełącznik powinien być do świateł krótkich . ma ktoś jakiś schemat podłączenia tych świateł ?? proszę o pomoc
- Bzyk22
- Świeżak
Gdy pala sie postojowki swiatla musza nie laczyc. Bylo wczesniej dobrze ? Mialem tak samo, na dziurach odlaczaly mi sie kabelki od swiatel...
Suzuki Bandit 600N 2003r.
- Mateusz149
- Bywalec
A może żarówka się przepaliła?
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
kupiłem go i tak było , dopiero później zauważyłem ze nie świeca jak jechałem w nocy ( musiałem na długich jechać) strowdziłem wszystko dokładnie i jest wszystko podpięte i wszystkie styki i wtyczki przeczyściłem ,żaden kapel nie wisi nie podłączony . Co do żarówki w tym modelu są dwie z przodu lampy raczej nie spaliło obu , tym bardziej ze jedna juz wymieniłem na nowa a krótkich jak nie było tak nie ma dalej w żadnej . Moim zdaniem jest coś źle podłączone
- Bzyk22
- Świeżak
Z tego co wiem to w tych pierdzipędach jedna strona to długie a druga to krótkie. Nigdy nie świecą obydwie lampy. Przyjanmniej w GPR i TZR tak jest.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości