Suzuki rg 80 POMOCY MAŁO OBROTÓW
• Strona 1 z 1
Suzuki rg 80 POMOCY MAŁO OBROTÓW
Witam mam problem z mim rg 80 nie moge wyciągnąc 12tys obrotów siły ma dużo ale te obroty niewiem co zrobić żeby wyciągnąć z niej 12 tys czyściłem gaznik ale to nic nie dało moje obroty to 9,5tys jak ktos wie co robic to naprawde prosze pisac będe bardzo wdzięczny
- bodzio510k
- Świeżak
hmm skad wiesz ze max tego silnika to 12tys obrotow?
moze masz przekłamany obrotomierz? albo silniczek ma swoje lata i juz ma dosyć;)
a z reszta maksymalna moc nie jest osiagana na najwyzszych obrotach wiec spoko;)
chociaz ja swoja iksjotką zamykam obrotomierz pomimo swojego wieku jamaszki:)
ps. mozesz wymienic swiece filtry czyli materialy eksplpoatacyjne i wtedy zobacz jesli Ci tak zalezy zeby zamykać obrotomierz bo dla mnie takie traktowanie motora to zuuooo
moze masz przekłamany obrotomierz? albo silniczek ma swoje lata i juz ma dosyć;)
a z reszta maksymalna moc nie jest osiagana na najwyzszych obrotach wiec spoko;)
chociaz ja swoja iksjotką zamykam obrotomierz pomimo swojego wieku jamaszki:)
ps. mozesz wymienic swiece filtry czyli materialy eksplpoatacyjne i wtedy zobacz jesli Ci tak zalezy zeby zamykać obrotomierz bo dla mnie takie traktowanie motora to zuuooo

hrhr %-)

-
Krzychu1323 - Świeżak
- bodzio510k
- Świeżak
-
Krzychu1323 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa