Motocykle w interia.pl i szerzenie nienawiści
• Strona 1 z 1
Motocykle w interia.pl i szerzenie nienawiści
Jest taki dział w interia.pl jak motoryzacja, w skład którego wchodzą też informacje o motocyklach. http://motoryzacja.interia.pl/motocykle
Co tu dużo mówić - pisze w nim osoba (osoby?), która nienawidzi motocyklistów i jedynym jej celem jest propagowanie nienawiści do nas. Oto jakie mamy artykuły na stronie:
- Kolejna śmierć motocyklisty
- Jechał z wygiętą tablicą
- Motocyklisto! Nie zgiń!
- Bat na motocyklistów!
- Motocyklista nie miał szans
- Pościg za idiotą na motocyklu
- Motocykliści to impotenci!
Są to artykuły tylko ze strony głównej działu. Owszem, może i nie ma się co podniecać debilami, ale po pierwsze interia jest dość popularnym portalem i sporo osób wyrobi sobie o nas opinię, a po drugie w dziale o samochodach nie ma ani słowa o wypadkach czy o tym że kierowcy BMW to impotenci.
Może jakaś akcja mailowa do interii żeby coś się zmieniło w tym dziale? Powinni go zlikwidować w cholerę.
Tutaj mamy kontakt do działu motoryzacja
http://firma.interia.pl/kontakt?serwname=motoryzacja
Jak 100 osób napisze co myśli o takim traktowaniu motocyklistów to może coś zmienią?
Co tu dużo mówić - pisze w nim osoba (osoby?), która nienawidzi motocyklistów i jedynym jej celem jest propagowanie nienawiści do nas. Oto jakie mamy artykuły na stronie:
- Kolejna śmierć motocyklisty
- Jechał z wygiętą tablicą
- Motocyklisto! Nie zgiń!
- Bat na motocyklistów!
- Motocyklista nie miał szans
- Pościg za idiotą na motocyklu
- Motocykliści to impotenci!
Są to artykuły tylko ze strony głównej działu. Owszem, może i nie ma się co podniecać debilami, ale po pierwsze interia jest dość popularnym portalem i sporo osób wyrobi sobie o nas opinię, a po drugie w dziale o samochodach nie ma ani słowa o wypadkach czy o tym że kierowcy BMW to impotenci.
Może jakaś akcja mailowa do interii żeby coś się zmieniło w tym dziale? Powinni go zlikwidować w cholerę.
Tutaj mamy kontakt do działu motoryzacja
http://firma.interia.pl/kontakt?serwname=motoryzacja
Jak 100 osób napisze co myśli o takim traktowaniu motocyklistów to może coś zmienią?
- grzybol
- Świeżak
Powiem Ci z doświadczenia, że te tytuły mają być bulwersujące żeby ludzie czytali te artykuły
. Większa oglądalność to większe wpływy z reklam. Biznes to biznes i taka jest prawda, a to co prywatnie myśli ten autor to pewnie zupełnie inna para kaloszy. Ja sobie czasem lubię poczytać te artykuły tak dla rozrywki ale nie przykładam do tego takiej wagi. No ktoś napisał artykuł i tyle. Jutro pewnie 3/4 ludzi czytających go już pewnie zapomnie o co tak naprawdę chodziło etc
. Jak dla mnie to nie ma się co przejmować. Szkoda nerwów.

-
gelo007 - Administrator
Z kazdym artykulem o moto, ineria wchodzi w synteze z Faktem 

Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
Grzybol pie*dol to. Nie przejmuj się głupotą sieczkobrzęków.
Jakie wnioski ?
- nie warto za dużo czytać.
Jakie wnioski ?
- nie warto za dużo czytać.

-
turboponczek - MEGA TROLL
Nagonka byłą jest i będzie i chodzi tu najczęściej o ..pieniądze
Wiadomo że zaraz po przeczytaniu artykułu pojawią się komentarze osób zazdrosnych, że nigdy motocykla mieć nie będą oraz kłócących się z nimi ludzi mających motocykle bądź znajomych co je mają... I taką marną prowokacją portale zwiększają swą poczytność..

Wiadomo że zaraz po przeczytaniu artykułu pojawią się komentarze osób zazdrosnych, że nigdy motocykla mieć nie będą oraz kłócących się z nimi ludzi mających motocykle bądź znajomych co je mają... I taką marną prowokacją portale zwiększają swą poczytność..
http://bikepics.com/members/reddie/ (otwórz link)
-
Redd - Świeżak
Hmm.. Ci co naprawde kochają motocykle nie przejmą się tymi artykułami... i dobrze zrobią. Myślę ,że inni też nie powinni zwrócić na to większej uwagi.
Interia chyba po prostu czuje potrzebę pisania głupot.

Interia chyba po prostu czuje potrzebę pisania głupot.

I'm the best in everything.
-
Elwirka1809 - Świeżak
Artukul artykulem ale te komentaze pod spodem przyprawiaja mnie o mdlosci!
Skad w polakach tyle nienawisci,zlosci i zawisci???!!!
Niegdy nie bylem i NIE JESTEM patriota ale po przeczytaniu opinii ludzi,ktorzy urodzili sie w tym samym kraju co ja to wstyd mi,ze jestem polakiem,wstyd mi za tych wszystkich chorych ludzi i juz chyba nigdy nie zrozumiem czym oni sie kieruja i jaki maja cel tak bardzo uprzykrzac zycie innym ludziom?!
"Idioci,chamy,bandyci,dawcy,zajedzmy im droge,traktujmy ich spryskiwaczami,nie przepuszczajmy ich w korkach"..takie i jeszcze wiele innych komentarzy sprawiaja,ze odechciewa mi sie juz w ogole wierzyc w to,ze w tym kraju moze jescze kiedys byc lepiej skoro tworza go tacy egoisci i prostacy!
Sam nie jestem swiety ale...aaa...nie chce mi sie gadac.
Sorki ze sie zale ale nie moglem wytrzymac!
Skad w polakach tyle nienawisci,zlosci i zawisci???!!!
Niegdy nie bylem i NIE JESTEM patriota ale po przeczytaniu opinii ludzi,ktorzy urodzili sie w tym samym kraju co ja to wstyd mi,ze jestem polakiem,wstyd mi za tych wszystkich chorych ludzi i juz chyba nigdy nie zrozumiem czym oni sie kieruja i jaki maja cel tak bardzo uprzykrzac zycie innym ludziom?!
"Idioci,chamy,bandyci,dawcy,zajedzmy im droge,traktujmy ich spryskiwaczami,nie przepuszczajmy ich w korkach"..takie i jeszcze wiele innych komentarzy sprawiaja,ze odechciewa mi sie juz w ogole wierzyc w to,ze w tym kraju moze jescze kiedys byc lepiej skoro tworza go tacy egoisci i prostacy!
Sam nie jestem swiety ale...aaa...nie chce mi sie gadac.
Sorki ze sie zale ale nie moglem wytrzymac!
-
Pawcio415 - Świeżak
Dokładnie, jak czytam takie komentarze to strach na ulice wyjeżdżać bo zawsze można spotkać takiego kretyna itp. Wydaję mi się, że w małych miejscowościach, gdzie korki są rzadkością kierowcy samochodów są bardziej uprzejmi wobec motocyklistów.
Co do tych pismaków to nie chce mi się wypowiadać bo szkoda słów. Nie warto się tym przejmować
Co do tych pismaków to nie chce mi się wypowiadać bo szkoda słów. Nie warto się tym przejmować

-
pablomotors - Świeżak
pablomotors napisał(a):Dokładnie, jak czytam takie komentarze to strach na ulice wyjeżdżać bo zawsze można spotkać takiego kretyna itp. Wydaję mi się, że w małych miejscowościach, gdzie korki są rzadkością kierowcy samochodów są bardziej uprzejmi wobec motocyklistów.
W małych miejscowościach ludzie często jeżdzą tylko po mieście/najbliższej okolicy i nie są niczego nauczeni, nie mają doświadczenia jak zachować sie na drodze. Jako przykład podam mojego starszego, który owszem dużo jeździ ale tylko po moim mieście, a jak wyjedzie na trase to zajeżdza ludziom droge bo wydaje mu się, że tylko on jedzie drogą. A gdy taka osoba zobaczy w lusterku motocykl (jeśli w ogóle zobaczy) nie wie co się dzieje i nie wie co zrobić, panikuje.
-
adam_89 - Stały bywalec
Po 1. Dobry temat to polowa sukcesu artykulu, zwiekszenie ogladalnosci, zwiekszenie ilosci ogladanych reklam
Sam tez tak robie, poniewaz to co kontrowersyjne to ciekawe. Popatrz na to w ten sposob, gdyby nie taki temat nie zerknal bys na artykul a tak to przeczytales, byles kilka razy i jest kilka odwiedzin wiecej i CPM reklam wzrasta ;]
Thats the point :>
Po 2. Nie kazdy kierowca jest zly a czesto sami przeciez jezdzimy samochodami (np w pracy). Jak widze z naprzeciwka motocykl zawsze pokaze lape i czesto odmachnie ktos - znaczy sie ze swoj i kuma ocb
Jakby nie to ze mam same czarne naklejki scigaczowe to bym auto okleil juz dawno xD

Thats the point :>
Po 2. Nie kazdy kierowca jest zly a czesto sami przeciez jezdzimy samochodami (np w pracy). Jak widze z naprzeciwka motocykl zawsze pokaze lape i czesto odmachnie ktos - znaczy sie ze swoj i kuma ocb

Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
programy dla gastronomii (otwórz link)
Program do restauracji i hotelu (otwórz link)toshiba g900 (otwórz link)
kasy fiskalne sklep internetowy (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
niezły jest jeden tekst w artykule "jechał z wygiętą tablicą" wiec jest napisane tak"Jechał przy tym środkiem lub lewym pasem drogi, spychając inne pojazdy na pobocze" i tu się pojawia moje pytanie, czym ten MOTOCYKLISTA jechał, że spychał innych na pobocze, koparką, czołgiem? nie ma to jak byjna fantazja pseudo dziennikarzy...
XR 400R | | Kula daje fula
| | https://www.youtube.com/watch?v=2Cq4e3WiCr0

-
Kula07 - Stały bywalec
nie pseudodziennikarzy ale dziennikarzy, nie znasz i oceniac nie mozesz. Badz co badz tekst jest na tyle kontrowersyjny na ile chcial wydawca ;]
Oprogramowanie dla gastronomii i hotelarstwa (otwórz link)
(otwórz link)

-
simonw - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości