Dwa kółka - KOSTRZYN WLKP.
Chłopaki co z tym wypadem nad morze?!!!!!Dlaczego nic nie piszecie???Ja w każdym bądz razie jutro się biore za łańcuch przy moim fazerku tak żeby na weekend był gotowy i śmigam nad morze!!!W następny weekend ma być ponad 30 stopni!!!Więc za huuja nie będe siedział z dupą w hacie tylko jade łyknąć troche jodu.Yankees szykuj sie na następny weekend.Ziomale z Czerwonaka też byści mogli ruszyć tyłki.Pozdrawiam całą ekipe!!!Jak ktoś też chce jechać z nami zapraszam!!!
FAZER 600S
- McFly
- Świeżak
Witam. Panów z Kostrzyna odwiedza ktoś jeszcze tą strone bo mam pare pytań do Was.(oczywiści jak bedziecie chcieli na nie odpowiedzieć). 

-
Marcin ZX6R - Świeżak
Witka !!! Niestety tyłko ja jestem z okolic Kostrzyna , jak będę mógł odpowiedzieć na pytania to odpowiem !?! Pozdo 

ZZR 600 . Suzuki GSX-R 750 ,
Kontakt SPIK - adam (kark-zzr600)
Rozpinanie i zakuwanie łancuchów DIN 520-532
ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
Witam.Zacznę od tego że miałem szlifa i ciężko jest mi poszukać prawego boczku do mojego"komarka"(oczywiście są ale za koszmarną kase). Czy znasz kogoś kto może coś takiego posiadać. Po drugie to chciałem zrobić sobie klatkę tylko za bardzo nie wiem jak za to sie zabrać (żółtodziób jestem), no i jak ją dobrze zamontować tzn.tak zeby była skuteczna przy ślizgu. Jak byś mógł mnie oświecić lub znasz kogoś kto może mnie pokierować, podpowiedzieć i doradzić. Z góry dzieki. Pozdro.javascript:emoticon(':oops:')
-
Marcin ZX6R - Świeżak
Halo!!!!! Witac!! Ekipę!Co tam cieniasy? Ja już zdążyłem dwa kolana wyleczyć a u was cisza!!! Jeździcie czy nie!Kark tak mówiłeś ze będę żałował a wy co bieda!
Mam ochotę na wódkę możne umówimy się kiedyś

KTM 525!
- greappa
- Świeżak
Witka !!! Greappa co tam u Ciebie i Pershinga kiedy pierwsza runda ?!? Nr . tel . macie takie same
czy zmieniliście . Jak się zrobi troche ładniej to wpadne do Was z Grzechem i sie umuwimy na co nieco !!!! pamiętaj 18 kwietnia rozpoczęcie sezonu!!!
czy zmieniliście . Jak się zrobi troche ładniej to wpadne do Was z Grzechem i sie umuwimy na co nieco !!!! pamiętaj 18 kwietnia rozpoczęcie sezonu!!!

ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
kark napisał(a):Zlot we Wrześni jest 27,28,29.06.2008, ale niewiem o ktorej sie zaczyna
zawsze ostatni weekend czerwca.....
habba babba!
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
palgumeniedusze napisał(a):kark napisał(a):Zlot we Wrześni jest 27,28,29.06.2008, ale niewiem o ktorej sie zaczyna
zawsze ostatni weekend czerwca.....
W zeszłym roku byłem już o 9 rano oczywiście w piątek

zaczeło hehehehe Pozdrowionka i do zobaczyska na drodze

ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
Siema Karku Witam tez reszte ekipy
Cos cicho sie ostatnio zrobilo o Was na forum Wlasnie rozmawialem z Flayem i my juz jestesmy ustawieni na niedziele
Kark slyszalem ze u Ciebie WIELKIE zmiany-GRATULUJE !!! Adam tez wlasnie naprawil swoja Kawe - wiem sam widzialem
Nie wiem co z Jarasem ale za nim zawsze ciezko nadazyc wiec mnie to nie dziwi Ale Honde jeszcze ma wiec pewnie bedzie latal z nami Bo ja swoja lale tez juz wyleczylem Co wiecej od jakis trzech tygodni regularnie ja dosiadam
bo sprzedalem Honde i nie mialem przez chwile czym jezdzic ale mimo nie najlepszej pogody bylo bardzo przyjemnie
Pozdrawiam

Suzuki GSX
- Pershing.600
- Świeżak
Witam Pershing
no wreszcie zrobiłeś tą swoją Suzi !!!
ale z McFlayem rozmawiałem i śmigamy już w sobotę z Młodego siorą
( Małą )jak pogoda oczywiście dopisze , a w niedzielę mają być opady !!!
Adam kawe rozwalił !?! nic nie wiem . U mnie zmiany bo ja wiem , przynajmniej nie będę z tyłu hehe
Pozdrawiam Ciebie i chłopaków .
Zdzwonimy siÄ™ jutro albo w niedziele !!!

ale z McFlayem rozmawiałem i śmigamy już w sobotę z Młodego siorą
( Małą )jak pogoda oczywiście dopisze , a w niedzielę mają być opady !!!

Zdzwonimy siÄ™ jutro albo w niedziele !!!
ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
- Pershing.600
- Świeżak
- Pershing.600
- Świeżak
Siema Chlopaki Co jest z wami ?To wy nie umiecie sie odezwac caly tydzien! Juz myslalem ze moze cos sie stalo tydzien temu!Dzisiaj chcielismy troche polatac ale kolo poludnia zaczela sie psuc pogoda i nic tego nie wyszlo Jutro sprawa wyglada tak Ja musze o 11 podjechac do firmy na 2-3 godzinki Mysle ze dluzej nie bede Jezeli chcielibyscie polatac ok 15.00 to ja jestem jak najbardziej ZA Zabralbym Adama i moze Jareczka VFR-a
W nastepnym tygodniu dolaczy do nas jeszcze jeden chlopak -moj dobry znajomy -Maciej-kupil wlasnie Yamahe R6 2005r. Musi ja tylko zarejestrowac I bedzie nas znowu wiecej
Pozdrawiam

Suzuki GSX
- Pershing.600
- Świeżak
ARH+
ARH+
-
kark - Świeżak
- Pershing.600
- Świeżak
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości