Egzamin
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Ja wszystkie kategorie zdalem za pierwszym razem...(mam A,B,C,D) ale nie o to chodzi,ze sie chwale,a od egzaminatora. Jak gosc jest normalny i widzi,ze masz dar do jazdy i robisz wszystko naturalnie to mimo bledu Ci zaliczy.
A na idiotow nic nie poradzisz.
Nie poddawajcie sie i zycze powodzenia.
A swierzym legalnym jezdzca, gratuluje.
A na idiotow nic nie poradzisz.
Nie poddawajcie sie i zycze powodzenia.
A swierzym legalnym jezdzca, gratuluje.
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
w pamiec mi zapadło takie pytanie o Bus szkolny. co robisz gdy go widzisz.
1. wcisne gaz do dechy by jak najszybciej przejechac obok, dzieki czemu czas ryzyka zkroce do minimum.
2.wcisne gaz do dechy i klakson by wszyscy slyszeli ze wlasnie jade, wtedy nikt mi nie wyskoczy podkola
3.zatrzymam sie na moment, jasli nie bedzie zadnego dziecka to pjade dalej.
to nie jest dokladnie to ale cytowane z pamieci...mniej wiecej wszystkie pytania a raczej odpowiedzi byly podobne...tylko totalny kretyn mogłby nie zdac teorii
1. wcisne gaz do dechy by jak najszybciej przejechac obok, dzieki czemu czas ryzyka zkroce do minimum.
2.wcisne gaz do dechy i klakson by wszyscy slyszeli ze wlasnie jade, wtedy nikt mi nie wyskoczy podkola
3.zatrzymam sie na moment, jasli nie bedzie zadnego dziecka to pjade dalej.
to nie jest dokladnie to ale cytowane z pamieci...mniej wiecej wszystkie pytania a raczej odpowiedzi byly podobne...tylko totalny kretyn mogłby nie zdac teorii
brak opisu...
-
Thrillco - Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości